Datum: 26-09-2023 - 20:22
31
me
'23
ingezonden tekst : Sport- en spelmiddag bij de Spartaan.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Arriënne Baaij en Arja Luijk. (Blik op LIsse)

ingezonden tekst : Sport- en spelmiddag bij de Spartaan.

Zaterdag 27 mei hebben we een evenement voor kinderen met en zonder beperking georganiseerd. We hadden mooi weer dus we konden gaan beginnen. Alle vrijwilligers bouwde hun eigen onderdeel op. Ook werd de baan aangekleed met vlaggetjes en spandoeken van de sponsoren voor een mooie en aantrekkelijke uitstraling van de baan. Om 11.00 uur begon het evenement en er stroomde voorzichtig de eerste mensen binnen....

Na een korte uitleg bij de informatie tafel konden ze aan de slag met een onderdeel dat ze wel leuk leek. Het was vrije inloop waardoor het een feestelijke boel werd na loop van de tijd. Hoe verder het evenement kwam hoe drukker het werd. Aan alle activiteiten werd meegedaan. Bij deze activiteiten moet je denken aan estafette, sprint, verspringen, parcours en werpen. Dat allemaal met en of zonder rolstoel of frame runner.

Het grootste ding dat er ontstond tussen de deelnemers was plezier. Halverwege kwam de poffertjes kraam langs en die was ook zeker in trek. Tijdens de hele dag is zelfs blik op Lisse aanwezig geweest en heeft foto’s gemaakt. Zelf hadden we ook een fotograaf rondlopen voor foto’s. Kinderen en ouders wilden allemaal op de foto. De ouders gingen op een gegeven moment zelf meedoen met verschillenden onderdelen. Ik vond dat heel leuk om te zien.

Al met al een leuke en gezellige dag. Nadat het tijd was hebben we een laatste groepsfoto gemaakt met de deelnemers die er toen nog waren. Daarna is iedereen naar huis gegaan en zijn wij met de vrijwilligers gaan opruimen en afbouwen.

Govanni Cozijn