Datum: 04-06-2023 - 17:09
26
me
'23
Dhr. van Klink totaal verrast met oorkonde, speld en bloemen.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Arja Luijk - Blik op Lisse.

Dhr. van Klink totaal verrast met oorkonde, speld en bloemen.

Dhr. Leo van Klink werd donderdag 25 mei totaal verrast. Na een achttal weken in het ziekenhuis en revalidatie gelegen te hebben belde de biljartbond hem op met de vraag of ze even langs mochten komen. Het bleek meer dan alleen maar een 'zieke bezoekje' te zijn. Hij ontving een oorkonde, een zilveren speld en een grote bos bloemen. Hij werd daarmee lid van verdienste van de biljartbond Duin- Bollenstreek. Hij heeft zich de afgelopen 30 jaar ingezet als ...

arbiter, voorzitter en secretaris van enige verenigingen. Pete LInsen van de bond en voorzitter van L.U.T.O. (Leer u tegenstander overwinnen) mevr. Truus Kooij gingen bij hem langs. Mevr: Kooij:  "Leo was totaal overdonderd en ontroerd."

Na 93 jaar wordt L.U.T. O. helaas opgeheven. Met nog maar 6 leden was het haast onmogelijk om een bestuur daaruit te vormen. Die avond zou de laatste vergadering plaats vinden. Het thusadres waren de twee biljarttafels in 't Poelhuys. Daar werd de avondcompetitie gespeeld. Dit in tegenstelling tot de biljarters die in de Beukenhof spelen. Zij doen een dagcompetitie. 

Met dank aan mevr. Truus Kooij.