Datum: 04-06-2023 - 15:40
26
me
'23
Midzomeravond Wijn- & Spijsproeverij
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BOL

Midzomeravond Wijn- & Spijsproeverij

In aanloop naar het 30-jarig bestaan houdt Soroptimistclub Lisse-Bollenstreek op maandag 12 juni 2023 een feestelijke Midzomeravond.
Soroptimisten zetten zich in om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren (zie www.soroptimist.nl ). Wie hier wat meer over wil weten en kennis wil maken met Soroptimistclub Lisse-...

Bollenstreek, is van harte uitgenodigd op deze avond.

Onder het genot van een proeverij van een 4-tal wijnen* met begeleidende hapjes maken we er een mooie zomeravond van. , * ook alcoholvrij mogelijk. Graag bij reserveren aangeven.
Er wordt wat verteld over het Soroptimisme en er zijn korte filmpjes te zien over waar de club zich onder andere voor inzet.

De wijnproeverij wordt begeleid door Debby Hogenboom Randsdorp, een vrouwelijke wijnimporteur met kennis van zaken. Zij vertelt over smaken, geuren, streken, terroir en vakmanschap en laat ons verschillen ervaren.

Maandag 12 juni - aanvang 19.30 uur - bij restaurant Anna’s, Heereweg 238, Lisse

De kosten voor deze feestelijke avond met wijnen en een sortering hapjes zijn € 20 p.p. Na reservering ontvangt u informatie over de betaling.
Reserveren vóór 5 juni 2023 per e-mail bij Anna Khachaturian, eigenaresse van Anna’s: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..