Datum: 04-06-2023 - 16:47
21
me
'23
FC Lisse JO 11 - 1 kampioen: een bekroning van de geleverde inspanningen.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Jan Wessels

FC Lisse JO 11 - 1 kampioen: een bekroning van de geleverde inspanningen.

FC Lisse JO 11-1 is gisteren ook kampioen geworden. Het team staat onder leiding van trainer/coach Dennis Weijers. Dennis: "De laatste fase van het seizoen zijn ze er dan toch eindelijk in geslaagd zichzelf te belonen door kampioen te worden in de Hoofdklasse. Een bekroning voor de geleverde inspanningen over het gehele seizoen tijdens trainingen, waarbij het samenspel in wedstrijden vaak genieten was."

Dennis vervolgt: "Vorige week zaterdag werd er 1-1 gelijk gespeeld tegen DSO JO 11-1, waardoor we afgelopen zaterdag afhankelijk waren van de uitslag tussen Alphense Boys JO 11-1 en Voorschoten '97 JO 11-1. Deze werd gewonnen door Alphense Boys wat betekende dat er feest gevierd kon worden bij de FC! Fantastisch om te zien hoe blij en trots de spelers waren met dit verdiende kampioenschap!"
De redactie van Blik op Lisse wil FC Lisse JO 11 - 1 van harte feliciteren met het behaalde kampioenschap....

Jij en/of jouw team ook kampioen?

Verschillende competities zijn in de slotfase beland en dus zullen er hopelijk meer kampioenschappen gevierd kunnen worden.
Daar besteden we bij Blik op Lisse graag aandacht aan.
Heb je foto's en een kort verslag? Mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.