Datum: 04-06-2023 - 16:26
22
me
'23
Burgemeester Spruit feliciteert bruidsparen. (FOTO'S)
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's José Elfering - Blk op Lisse (BOL)

Burgemeester Spruit feliciteert bruidsparen. (FOTO'S)

Maandag 22 mei ontving burgemeester Spruit een aantal echtparen die hun huwelijksjubileum vieren in de tweede helft van mei. Tijdens een informeel samenzijn, feliciteerde burgemeester Spruit deze echtparen persoonlijk met hun jubileum. In genoemde periode gedenken 9 echtparen hun huwelijksjubileum; 4 zijn 50 jaar getrouwd, 2 zijn 60 jaar getrouwd en 3 zijn 65 jaar getrouwd....

Alle bruidsparen ontvangen op hun trouwdag een schriftelijke felicitatie en een boeket bloemen van de burgemeester. De echtparen die 60 jaar getrouwd zijn, ontvangen daarnaast een schriftelijke felicitatie van de Koning en Koningin en van de commissaris van de Koning in Zuid-Holland.

Voor de bijeenkomst op 22 mei hadden de volgende echtparen zich aangemeld.

De heer en mevrouw Bekooij-Hartog 60 jaar getrouwd op 21 mei 2023
De heer en mevrouw Rommers-Hofstra 65 jaar getrouwd op 24 mei 2023
De heer en mevrouw Floorijp-Ootjers 65 jaar getrouwd op 29 mei 2023
De heer en Mesman-Bouwmeester 65 jaar getrouwd op 29 mei 2023
De heer en mevrouw Sprink-Tenders 50 jaar getrouwd op 30 mei 2023

 * De redactie had de bruidsparen graag verrast met een artikel, dat d.m.v. overleg op DE dag geplaatst kan worden. zie informatie onderaan dit artikel.

De redactie van Blik op Lisse wil de bruidsparen van harte feliciteren.

Als de bruidsparen de foto ook zelf digitaal willen ontvangen  moeten zij dit even mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wilt u ook iemand verrassen, een bruidspaar in het zonnetje zetten ?

Kent u mensen in Lisse, Lisserbroek of Teylingen die 25, 50 of 60 jaar getrouwd zijn? Laat het Blik op Lisse/Teylingen weten. Je vader en moeder, opa en oma, oom en tante of  buurman en buurvrouw. Blik op Lisse besteedt daar graag aandacht aan. (foto's en een tekst) We kunnen van tevoren alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden ....

geboorte, huwelijk of jubileum?

Het is mogelijk voor particulieren om gratis een geboortebericht, aankondiging van een huwelijk of jubileum, te plaatsen op Blik Op Lisse/Teylingen

Tip Blik op Lisse. Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan met u contact op om uw wensen door te nemen.

Rouwberichten.

Het is ook mogelijk voor particulieren om gratis een overlijdens- of rouwbericht bij Blik op Lisse/Teylingen te plaatsen.