Datum: 04-06-2023 - 15:04
29
mrt
'23
AV de Spartaan in Lisse biedt opnieuw trainingsprogramma voor de Duin en Bollen Vierdaagse.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's AV de Spartaan.

AV de Spartaan in Lisse biedt opnieuw trainingsprogramma voor de Duin en Bollen Vierdaagse.

Vanaf zaterdag 1 april gaat de Sportief Wandelgroep van AV de Spartaan in Lisse weer trainen voor de Duin en Bollen Vierdaagse, die dit jaar van 12 oktober t/m 15 oktober plaatsvindt. De Spartaan biedt elke week vijf trainingsmogelijkheden waar naar keuze aan meegedaan kan worden. Op dinsdag en donderdag middag, op dinsdag en donderdag avond en voor de langere afstanden wordt er getraind op de zaterdag ochtend. ...

Door de begeleiding van opgeleide trainers en de verantwoorde trainingsopbouw biedt sportief wandelen net iets meer dan het ‘gewone‘ wandelen.

Heeft u ook plannen om deel te nemen aan de Duin en Bollensteek vierdaagse maar weet u niet hoe u dit moet voorbereiden? We nodigen u van harte uit om met ons te gaan meetrainen.

Speciaal voor niet-leden biedt A.V. De Spartaan een trainingsprogramma aan vanaf 1 april met als einddoel het lopen van de Duin en Bollen Vierdaagse. Voor het eenmalige bedrag van Euro 60,= kunt u meetrainen.
Rien van de Lans, coördinator Sportief Wandelen, vertelt: “Onze vereniging is bij veel mensen bekend van de atletiek- en hardloop activiteiten. Maar sinds een aantal jaar is ook het Sportief Wandelen een belangrijke activiteit geworden, waar ongeveer 60 enthousiaste leden aan meedoen. Dit speciale trainingsprogramma biedt een mooie kans om kennis te maken met onze vereniging en onze spontane en gezellige leden.”

Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht op de website: www.avdespartaan.nl/activiteiten