Datum: 27-03-2023 - 16:04
16
mrt
'23
Kindercorso 2023.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BOL

Kindercorso 2023.

Zaterdag 15 april is het zover! Dan rijdt het kleurige Kindercorso Lisse door het Dorpshart. Kinderen rijden met een versierd vervoersmiddel, zoals een fiets, step, zeepkist, skelter of speelgoedtrekker mee in de kleurrijke optocht die muzikaal wordt begeleid door De Pretnoten uit Lisse. Een jury zal de voertuigen beoordelen en 3 winnaars uitkiezen....

De prijzen zijn onder andere mogelijk gemaakt door Dorpshart Lisse.

De kinderen starten om 14:00 uur (tussen 13:30 en 14:00 verzamelen en opstellen) bij op het parkeerterrein aan de Bondstraat en rijden vervolgens een route door het Dorpshart. De route loopt via de Heereweg, Vierkant en Kanaalstraat naar de Kapelstraat. Daar krijgen de deelnemende kinderen een leuke verrassing en worden de prijzen uitgereikt.

Inschrijving geopend

Alle kinderen uit Lisse en omgeving kunnen meedoen aan het Kindercorso. De inschrijving voor het Kindercorso Lisse is vanaf nu geopend. Aanmelden kan via het online inschrijfformulier op de website van Dorpshart Lisse: www.dorpshartlisse.nl/evenement  .

Deelnemers krijgen bloemen vanuit de organisatie om het voertuig te versieren.

Let op! De bloemen worden verstrekt op 12 april. Na 12 april is deelnemen nog mogelijk, maar zullen deelnemers zelf voor bloemen moeten zorgen.