Datum: 27-03-2023 - 16:51
15
mrt
'23
Nieuwe adverteerder bij Blik op Lisse.(+ foto impressie)
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Blik op Lisse

Nieuwe adverteerder bij Blik op Lisse.(+ foto impressie)

Begin maart belde eigenaar Robert Elzendoorn van pannekoekenboerderij Langs Berg en Dal uit Noordwijk de redactie op. Het leek hem een goed idee om bij Blik op Lisse/Teylingen te gaan adverteren. Robert is net als zijn zwager Bas Paulus echte ondernemers, die onder de vlag van Lowietje een zestal restaurants hebben. Lowietje Lisse, voorheen De Nachtegaal, loopt al geruime tijd mee......

 pannekoekenboerderij Langs Berg en Dal ligt tegen de duinenrij aan en na een heerlijke wandeling door de natuur is het hier natuurlijk genieten van een variëteit aan pannenkoeken. Wilt u liever à la carte eten? Ook dat is mogelijk en dat alles als de kinderen heerlijk kunnen spelen in de speelzaal of kunnen kijken naar de kinderbioscoop.

Bekijk de foto's onderaan dit bericht.

logo berg en dal verhouding

Uw onderneming op een speciale manier presenteren is mogelijk bij: 'www.blikoplisse.nl'.

Blikoplisse.nl werkt met een compleet nieuw en modern concept. Wij bespreken samen met u nieuwe manieren om goed op te vallen. Daarbij hoeft u niet echt diep in uw buidel te tasten om uw bedrijf toch optimaal te presenteren. Onze bezoekers maken uw netwerk groter!

Wij laten u kennismaken met de onbegrensde mogelijkheden van internet, actief binnen uw eigen regio. Internet is uitgegroeid tot één van de grootste marketingtools van dit moment. Ook u en uw onderneming kunt er niet meer omheen.
Blik op Lisse maakt gebruik van een vernieuwde website en plaatst de nieuwe berichten rechtstreeks op Facebook, zodat de consument direct op de hoogte wordt gebracht van aanvullingen.

Adverteren = Presenteren!

De voordelen van presentatie op onze site op een rijtje gezet:

- Niet gebonden aan dure millimeter ruimte.
- Uw presentatie is altijd in Full-Color eventueel met één of meerdere foto's.
- U kunt snel en op elk moment inspringen op acties.
- Uw nieuwe actie staat binnen enkele uren op onze site.
- Voor één vast bedrag per maand bent u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag zichtbaar.
- U kunt vacatures plaatsen.
- Een link naar uw eigen website, e-mailadres, Facebook, twitter e.d.

Onze site wordt dagelijks aangevuld en bezocht, zodat uw advertentie en actie gezien worden. Adverteren en presenteren op deze site is meetbaar. Wij sturen u een overzicht met het aantal clicks die uw presentatie, dus uw bedrijf, heeft gehad.

www.blikoplisse.nl – een complete website voor en door inwoners van Lisse en Lisserbroek. De website voor bedrijven om reclame te maken, voor verenigingen om hun nieuws te verspreiden.

Blik op Lisse is duidelijk aanwezig binnen de gemeente en werkt samen met nieuwsrubrieken en verenigingen in de gemeente. Tevens zijn we aanwezig om evenementen vast te leggen. Binnen enkele uren staat het evenement op de site, dus super actueel.

Zijn er onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een persoonlijke kennismaking staat bij ons altijd hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk graag een gezicht van de organisatie waarmee u zaken doet.