Datum: 27-03-2023 - 15:12
10
feb
'23
Eerste bedrijven melden zich aan voor bedrijfspassen bij FunFit.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BOL

Eerste bedrijven melden zich aan voor bedrijfspassen bij FunFit.

De compleet nieuwe sportschool van FunFit is nu ruim twee maanden officieel open. Doordat FunFit qua ruimte flink is uitgebreid, hebben ze ervoor gekozen om ook Lisserse bedrijven de mogelijkheid te bieden om bedrijfspassen aan te schaffen. Mark van Marrewijk, eigenaar van Funfit, is trots te mogen melden dat de eerste bedrijven zich inmiddels hebben aangemeld....

Mark zegt hierover: “We zijn erg blij en trots dat mooie lokale bedrijven als Fc Lisse en Lowietje de eerste bedrijven zijn die bedrijfspassen bij ons hebben aangeschaft.”

Bedrijfspassen bij FunFit

Bedrijfspassen bij FunFit bieden lokale ondernemingen de kans om voor het hele bedrijf fitnessabonnementen aan te schaffen. Als bedrijf kan je met een minimum van 5 bedrijfspassen, abonnementen nemen voor het hele bedrijf. Elke werknemer binnen het bedrijf kan zo’n pas meenemen en gebruiken om te komen fitnessen bij FunFit. Robert Elsendoorn van restaurantketen Lowietje zegt hierover: "Bedrijfspassen bij FunFit zijn ideaal voor ons als keten. Het is een mooie secundaire voorwaarden voor ons personeel, dat ze gratis gebruik kunnen maken van de faciliteiten van FunFit."