Datum: 02-02-2023 - 12:15

Allemaal Duurzaam Banners 970x250px4 isoleren met korting aangeast

20
jan
'23
Kom een kijkje nemen in Fioretti College Lisse: Lees hier over alle mogelijkheden.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Fioretti Lisse

Kom een kijkje nemen in Fioretti College Lisse: Lees hier over alle mogelijkheden.

Hoi groepachter!
Voor jullie is het een moeilijke tijd. Je moet een school kiezen terwijl je misschien niet alle scholen hebt kunnen bezoeken. Daardoor heb je niet de sfeer kunnen proeven, zoals wij dat noemen....

Om je toch een indruk te geven hebben wij een digitale rondleiding gemaakt. Daarbij word je door leerlingen door ons mooie gebouw geleid.

Wat doen we nog meer?

Open Dag (onder voorbehoud van Coronamaatregelen)

Op vrijdag 27 januari houden wij de Open Dag. Een dag waarop je als groep 8'er, maar ook als leerling van groep 7 samen met je ouders kennis kunt maken met onze school. De Open Dag duurt van 16.00 - 20.00 uur en je hoeft je vooraf niet in te schrijven. Loop binnen en kijk wat het Fioretti College allemaal te bieden heeft!

Persoonlijke rondleidingen

Zit je in groep 8 en kun je niet aanwezig zijn op de open dag? Dan kun je een van onze persoonlijke rondleidingen volgen. Samen met (een van) je ouders word je rondgeleid door een van onze docenten. Zo kun je toch een goed beeld krijgen van onze school.

Je kan je aanmelden via deze link

Informatieavond voor ouders

Op donderdag 9 februari houden wij een tweede informatieavond voor ouders. Tijdens deze informatieavond vertellen de teamleiders van de verschillende afdelingen meer over de niveaus binnen hun afdelingen en de activiteiten per afdeling. Ook zullen we in het algemene gedeelte iets vertellen over zorg, FSV, leerlingmentoren en andere dingen waar we trots op zijn. Informatie over aanmelding voor deze avond volgt later.

Meer informatie over Talenklas 
Bekijk de informatie folder 

Wil je meer informatie?