Datum: 02-02-2023 - 13:11

Allemaal Duurzaam Banners 970x250px4 isoleren met korting aangeast

20
jan
'23
Kom ook bij burgemeester Spruit 'OpdeKoffie in de Bollenstreek' in Lisse
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BOL

Kom ook bij burgemeester Spruit 'OpdeKoffie in de Bollenstreek' in Lisse

De laatste woensdag van deze maand, op 25 januari 2023, gaan we weer OpdeKoffie IndeBollenstreek. Lekker laagdrempelig netwerken onder het genot van goede koffie. Iedereen is welkom. Ditmaal zijn we te gast bij de burgemeester van Lisse, en ook hier worden we ontvangen met een heerlijke kop koffie. Lisse bestaat 825 jaar, over dit onderwerp en meer over Lisse zal burgemeester Lies Spruit vertellen....

tijdens OpdeKoffie IndeBollenstreek.

De Zeepkist

Daarna natuurlijk weer de zeepkist; maximaal 4 personen krijgen 60 seconden de aandacht van de bezoekers om iets over hun werk te vertellen of aandacht te vragen voor een mooi project. Laagdrempelig, ondernemers vertellen aan ondernemers en zij vertellen jouw verhaal voort! Er zijn geen kosten aan verbonden, maar we vragen een aardigheidje wat relevant is aan je verhaal op de zeepkist. Dat verloten we daarna onder de aanwezigen en daarmee krijg je dus nogmaals de aandacht. Een plek op de zeepkist graag wel even aanmelden bij Lisa of Paul: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visitekaartjes

Met al het digitale tegenwoordig zou je het bijna vergeten; neem visitekaartjes mee. Lekker persoonlijk overhandigen en natuurlijk om mee te doen met de verloting van het presentje van de zeepkist!

Kom je ook OpdeKoffie?

Locatie: Gemeentehuis Lisse aan de Heereweg 254, 2161 BS Lisse.
Tijd: Woensdag 25 januari van 09.00 tot 11.00 uur.

Aanmelden is niet verplicht, maar het is prettig als wij weten hoeveel er komen, aanmelden kan via deze link.