26
nov
'22
Fien en Teun planten bloembollen in Keukenhof.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BOL

Fien en Teun planten bloembollen in Keukenhof.

In Keukenhof zijn de tuinmannen druk aan het planten voor seizoen 2023: 5 van de 7 miljoen bloembollen zijn inmiddels geplant. Vandaag, 25 november, hielpen Fien & Teun samen met een aantal kinderen de tuinmannen een handje. In het voorjaar keert het duo terug naar Keukenhof tijdens de meivakantie....

Fien & Teun zijn al jaren een begrip in de wereld van kinder-tv en animatie. Op Avonturenboerderij Molenwaard ontdekken de twee vrolijke boerenkinderen spelenderwijs het Hollandse landleven. Vandaag kwamen zij naar Keukenhof waar de tuinmannen hen alles vertelden over bloembollen. Daarna staken ze zelf de handen uit de mouwen en plantten ze samen met de kinderen de bloembollen in de grond.

Vier de meivakantie met Fien & Teun in Keukenhof 

In het voorjaar keren Fien & Teun terug naar Keukenhof met allerlei leuke activiteiten, spelletjes en een mini-theatershow. Daarnaast kunnen kinderen het duo persoonlijk ontmoeten tijdens een meet-and-greet.

Keukenhof: een uitje voor het hele gezin

Centraal in het park liggen de kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin waar de kinderen kunnen klimmen en zwieren aan de kabelbaan. De week die in het teken staat van Fien & Teun maakt een bezoek aan Keukenhof nog leuker voor de kleintjes! 

Het park is in 2023 geopend van 23 maart tot en met 14 mei. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.keukenhof.nl.