Datum: 27-11-2022 - 13:40
24
nov
'22
Sloop van kantine FC Lisse: vergane glorie.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Jan Wessels (BOL)

Sloop van kantine FC Lisse: vergane glorie.

Hoewel er een prachtig mooi complex is verrezen als thuishaven van o.a. FC Lisse en Funfit, doet het voor de trouwe supporter van de blauw - gele wellicht toch een beetje pijn om te zien dat de oude kantine en bestuurskamer nu toch ook tegen de vlakte gaan. Daar waar velen mooie herinneringen aan hebben. Het oude vertrouwde gezicht waar sommigen al tientallen jaren heel wat uurtjes vertoefd hebben.......

Binnen wordt alles gestript en zo netjes gescheiden. Het fijne werk. Daarna kan het zwaardere geschut worden ingezet en wordt het gebouw 'opgevreten'. Het nieuwe complex zal daardoor nog beter tot zijn recht komen.

De totale sloop en herinrichting zal naar verwachting in februari (dit kan dus ook eind van de maand zijn) worden afgerond. Gedurende deze periode zijn er alternatieve looproutes naar de kunstgrasvelden (7, 8 en 10) en de natuurgrasvelden 2 en 9. De routes zullen worden aangegeven.

Komt er een officiële opening?

In overleg met de o.a. projectleider van de gemeente Lisse zal de officiële opening plaatsvinden in het voorjaar van 2023. Op dat moment is ook het oude gebouw gesloopt en is het omliggend terrein meer gereed.