Datum: 27-11-2022 - 13:08
23
nov
'22
Stichting de Paraplu schuift aan schuift aan bij de tafel van Welzijnskompas.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BOL

Stichting de Paraplu schuift aan schuift aan bij de tafel van Welzijnskompas.

De Tafel van Welzijnskompas is iedere maandag van 15.00-16.30 te bezoeken in de bibliotheek van Lisse. Iedereen is welkom met vragen over mantelzorg, meedoen en ontmoeten, buurtwerk, gezond leven of vrijwilligerswerk. Indien wenselijk kan er een aparte afspraak gemaakt worden met een adviseur van Welzijnskompas....

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom dan ook eens langs bij de Tafel van Welzijnskompas. Ingrid zit klaar met een vrijwilligerstest en de leukste vrijwilligersvacatures. Wie alvast op zoek wil naar activiteiten of vrijwilligersvacatures, kan een kijkje nemen op www.welzijnskompas.nl, www.vrijetijdbestedinglisse.nl of www.nlvoorelkaar.nl.

Met enige regelmaat schuift er een gast aan, een organisatie met informatie over vrijwilligerswerk en/of diensten & activiteiten. Maandag 28 november is Aad Lagerberg van Stichting De Paraplu aanwezig om alles te vertellen over de activiteiten van deze organisatie.

De Paraplu organiseert, dankzij vele vrijwilligers, educatieve en ontspanningsactiviteiten voor Lissese senioren. Het totale programma voor 2023 is te vinden op www.deparaplu-lisse.nl

Wil je iets weten over de activiteiten of heb je interesse in vrijwilligerswerk bij De Paraplu?
Kom dan 28 november langs!

Voor meer informatie, vragen of een afspraak maken kan er contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg van Welzijnskompas via (0252) 757100.