Datum: 27-11-2022 - 12:53
20
nov
'22
Uit je BOL gaan met.....Jesse van der Zwet.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Kevin Weijers

Uit je BOL gaan met.....Jesse van der Zwet.

Uit je BOL gaan met…is de vaste rubriek op Blik op LIsse waar steeds andere bekende inwoners uit Lisse of Lisserbroek aan het woord komen. Zij worden hier door anderen voor genomineerd en beantwoorden een aantal vragen over zichzelf. Dit keer is het de beurt aan Jesse van der Zwet.....

Van wie ben je er een?

Mijn ouders zijn Stefan van der Zwet & Marion Hamstra.

Je jeugdjaren: hoe kijk je daarop terug?

Mijn jeugdjaren zijn nog volledig bezig! Ik ben opgegroeid in Lisse in een leuke omgeving. Als klein kind was ik altijd vrolijk en actief.  Dit heeft zich goed door vertaald in de persoon die ik nu ben.

Waar kennen mensen jou van?

Waar mensen mij van moeten kennen is voor mij ook een vraag. Maar ik denk waar degene die mij hiervoor heeft opgegeven op doelde, is dat ik in de top van de Nederland meedraai in CrossFit. CrossFit is een combinatie van kracht en conditionele training, het doel is om zo allround mogelijk te zijn in onder andere het Olympisch gewichtheffen, gymnastiek, cardio, rennen, zwemmen, etc.

Waar word je gelukkig van?

Van actief bezig zijn, het liefst plan ik mijn hele dag vol. Daarnaast is voor mij gelukkig zijn de dingen doen die ik leuk vind met de mensen waar ik om geef.

Wat zijn je hobby’s?

Als ik moet opsommen wat mijn hobby’s zijn vind ik het altijd een beetje zielig klinken (want het zijn er niet zoveel). Maar ik vind het leuk om te sporten dat is dan ook mijn grootste tijdbesteding, daarnaast vind ik het leuk om met vrienden en mensen te zijn waar ik energie van krijg.

Wat maakt het wonen in Lisse/ Lisserbroek voor jou zo speciaal?

Lisse is het dorp waar ik ben opgegroeid al mijn familie en vrienden wonen hier, dat maakt het gezellig en een leuke omgeving.

Ben je een ochtend- of een avondmens?

Ik neig toch eerder naar avondmens, ik vind het leuker om ‘s avonds nog wat te ondernemen in plaats van vroeg in de ochtend

Wat wil je zeker nog doen? De zogenaamde to do list.

Ik heb niet echt een zogenaamde to-do list, natuurlijk zou ik nog willen reizen en dingen van de wereld willen zien. Echter komt er nu niet iets in mijn hoofd op waarvan ik denk dit moet ik nog doen. Ik doe momenteel alles dat ik leuk vind en als ik iets vind dat ik graag wil doen ga ik er ook voor.

Welke bekende inwoner van Lisse of Lisserbroek heeft Jesse van der Zwet genomineerd?