Datum: 27-03-2023 - 16:14
07
nov
'22
Kienen met fanatieke volwassenen
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Monique de Geus

Kienen met fanatieke volwassenen

Nadat de kinderen zaterdagmiddag 5 november gekiend hadden, was het 's avonds de beurt aan de volwassenen. Deze waren in minder grote getale gekomen, maar minstens zo fanatiek, zo niet fanatieker!...

Ook nu noemde Corina de nummertjes en in tegenstelling tot het kinderkienen, was het nu muisstil in de zaal, totdat het verlossende "KIEN" werd geroepen. En nee, geen BINGO, want we spelen kien.

Er waren 4 gewone rondes, 1 loterij ronde en een super kien ronde. Er waren veel prijzen per ronde en de grote gnoom knuffel was veruit favoriet. Maar er was nog veeeel meer. De hoofdprijs was een grote televisie en toen deze eruit ging, was de teleurstelling in de zaal te voelen, maar iedereen ging daarna weer vol goede moed door voor een andere leuke prijs!

Tijdens de avond kregen we nog wat extra kieners, in de vorm van een aantal Kagianen die net van het Oktoberfest vandaan kwam bij V.V. Kagia. En ja hoor, een van de gnomen ging mee in de rugtas van een Kagiaan: de nieuwe mascotte voor Kagia 5!

Al met al een super gezellige avond in Dorpshuis De Meerkoet in Lisserbroek!

In het voorjaar organiseert KoetActief opnieuw een kien/bingo, maar dit keer in een totaal andere vorm. Houd de Facebook pagina van KoetActief hiervoor in de gaten!

Tekst en foto's met dank aan Monique de Geus.

Eerder verscheen:

Mega opkomst kinderkienen in De Meerkoet. (foto's)