Datum: 27-03-2023 - 15:14
07
nov
'22
Mega opkomst kinderkienen in De Meerkoet. (foto's)
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Monique de Geus

Mega opkomst kinderkienen in De Meerkoet. (foto's)

Vrijwilligersorganisatie KoetActief hield zoals gebruikelijk weer kienen voor kinderen in het najaar. Vrijwilligers Corina, Martijn en Esther hadden weer karren vol met leuke prijzen ingeslagen!....

De zaal ging open om 15.45 uur en het kienen startte om 16.00 uur. Het was een drukte van jewelste. Er zijn zelfs tafels bij gezet want anders had niet iedereen een stoel. Meer dan 115 enthousiaste kieners waren naar Dorpshuis De Meerkoet gekomen!

Corina noemde de nummers op en de spanning was te voelen! Gingen ze naar huis met zo'n leuke Peppa big knuffel of met een diamond painting? Of misschien een vliegtuigje of dinosaurus ei? Wie zou het zeggen?

De vrijwilligers van KoetActief trakteerden alle kinderen op een heerlijk bekertje limonade en die waren in een mum van tijd leeg. Spanning maakt dorstig...

Rond half 7 naderde het einde van 3e ronde en toen vroeg Corina welk kind er nog GEEN prijs had gewonnen en dat waren er 17. Deze kinderen mochten toen ook nog een prijsje van de tafel uitkiezen, zodat ook zij met een prijs naar huis gingen.

De organisatie kijkt terug op een super gezellige middag met veel blije kinderen en volwassenen! In het voorjaar weer??!

Tekst en foto's met dank aan Monique de Geus.