Datum: 28-01-2020 - 13:46
05
dec
'17
Elke dinsdagmiddag activiteiten voor 12/16 jarigen in de Greef.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Elke dinsdagmiddag activiteiten voor 12/16 jarigen in de Greef.

Jongerenwerk Lisse legt een nog grotere focus op jongeren in de leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar. Tussen 15:00 en 17:30 uur staat de dinsdag in het teken van deze jonge Lissers.......

Jongerenwerk Lisse in De Greef opent vanaf heden elke dinsdag haar deuren voor jongeren van de leeftijd 12  tot en met 16 jaar. Jongeren kunnen vrij binnenlopen, waarna ze warm worden verwelkomd met gezelligheid en uiteraard een bonte verzameling activiteiten. De nieuwe jongerenmiddag gaat op dinsdag 5 december voor het eerst van start.

De middag wordt gekenmerkt door het volledig ontbreken van enige verplichtingen. Jongeren kunnen een spelletje komen doen, lekker ontspannen op de bank en kunnen natuurlijk hun verhaal doen over dingen die ze hebben meegemaakt of over dingen die nog gaan komen. Uiteraard tovert Jongerenwerk Lisse in De Greef zijn thuisbasis om tot podium, waarop diverse leuke én leerzame activiteiten voor deze jongeren georganiseerd worden. Deze lopen uiteen van een simpele filmmiddag en een stevig potje knutselen tot het koken van lekkere snacks voor tijdens het gamen.

Tevens is er op deze middagen tijd en ruimte vrijgemaakt voor voorlichting, bijvoorbeeld over hoe er het beste kan worden omgegaan met sociale media en de privacy gevaren die hierbij komen kijken. Met deze voorlichtingsmomenten springen we in op actuele trends in het leven van jongeren. Hiermee geeft Jongerenwerk Lisse een belangrijk stukje bewustwording mee. Jongeren worden bij Jongerenwerk Lisse, zoals altijd, aangespoord en gestimuleerd om met eigen ideeën te komen. Iedere week een andere invulling, iedere week Jongerenwerk Lisse!
Samen met de jongeren zorgen we voor een leuke middag en streven we naar een positieve ervaring!