Datum: 29-09-2022 - 05:59
23
sep
'22
Bedrijven promoten zich: Nieuwe adverteerder bij Blik op Lisse.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's VA Forces

Bedrijven promoten zich: Nieuwe adverteerder bij Blik op Lisse.

Onlangs heeft VA Forces zich aangemeld als nieuwe adverteerder bij Blik op Lisse / Teylingen. Wilt u uw bedrijf ook promoten op DE nieuwswebsite van Lisse, Lisserbroek, Teylingen en omgeving?...

VA Forces is opgericht door de Lisserbroekse Annemarie Turenhout. Met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven op zak, besloot ze in 2019 AT Office Support op te richten. Daarmee andere ondernemers ondersteunend op de verschillende vlakken van het ondernemerschap, om ze zo te helpen groeien en ontwikkelen.

Als uitvalsbasis werd een kantoor opgericht in Nieuw-Vennep, waarvandaan tot op de dag van vandaag met veel plezier en enthousiasme voor organisaties uit het hele land gewerkt wordt. De organisatie groeide en ontwikkelde zich zo snel, dat 3 jaar na oprichting een nieuwe naam en uitstraling werd gezocht die nog beter paste bij de krachtige aanpak van het bedrijf. En zo ontstond VA Forces; een dienstverlener op afstand met een missie.

Krachtige office support door VA Forces

Vanaf deze maand gaat AT office support door onder de naam VA Forces. Deze naamsverandering brengt een verbreding van haar diensten mee. Vol trots haalt VA Forces er alles uit wat erin zit.
Annemarie werkt graag met doeners zoals zij zelf. Gedreven, betrokken en echte "rammers". VA Forces biedt de mogelijkheid om hier echt op in te gaan. Het zorgen dat een organisatie altijd door kan, ongeacht of er een medewerker uitvalt of het eventuele missen van kennis. VA Forces Gets the job done.
VA Forces is altijd paraat en komt direct in actie wanneer het nodig is. Dit doen zij snel, resultaatgericht, betrouwbaar en helemaal op een hulpbehoevende organisatie afgestemd. Zoals Annemarie aangeeft: "Jij jouw onderneming, wij jouw hulptroepen."

Het resultaat is een sterkere organisatie, dankzij de operationele eenheid van VA Forces die achter je staat.

De diensten die VA Forces aanbiedt zijn als volgt:
- Persoonlijke ondersteuning (PA)
- Management-ondersteuning
- Office Assistent
- Office Manager
- Marketing- en salesondersteuning
- Klantenservice
- Telefoonservice 

Uw onderneming op een speciale manier presenteren is mogelijk bij: 'www.blikoplisse.nl'.

Blikoplisse.nl werkt met een compleet nieuw en modern concept. Wij bespreken samen met u nieuwe manieren om goed op te vallen. Daarbij hoeft u niet echt diep in uw buidel te tasten om uw bedrijf toch optimaal te presenteren. Onze bezoekers maken uw netwerk groter!

Wij laten u kennismaken met de onbegrensde mogelijkheden van internet, actief binnen uw eigen regio. Internet is uitgegroeid tot één van de grootste marketingtools van dit moment. Ook u en uw onderneming kunt er niet meer omheen.
Blik op Lisse maakt gebruik van een vernieuwde website en plaatst de nieuwe berichten rechtstreeks op Facebook, zodat de consument direct op de hoogte wordt gebracht van aanvullingen.

Adverteren = Presenteren!

De voordelen van presentatie op onze site op een rijtje gezet:

- Niet gebonden aan dure millimeter ruimte.
- Uw presentatie is altijd in Full-Color eventueel met één of meerdere foto's.
- U kunt snel en op elk moment inspringen op acties.
- Uw nieuwe actie staat binnen enkele uren op onze site.
- Voor één vast bedrag per maand bent u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag zichtbaar.
- U kunt vacatures plaatsen.
- Een link naar uw eigen website, e-mailadres, Facebook, twitter e.d.

Onze site wordt dagelijks aangevuld en bezocht, zodat uw advertentie en actie gezien worden. Adverteren en presenteren op deze site is meetbaar. Wij sturen u een overzicht met het aantal clicks die uw presentatie, dus uw bedrijf, heeft gehad.

www.blikoplisse.nl – een complete website voor en door inwoners van Lisse en Lisserbroek. De website voor bedrijven om reclame te maken, voor verenigingen om hun nieuws te verspreiden.

Blik op Lisse is duidelijk aanwezig binnen de gemeente en werkt samen met nieuwsrubrieken en verenigingen in de gemeente. Tevens zijn we aanwezig om evenementen vast te leggen. Binnen enkele uren staat het evenement op de site, dus super actueel.

Zijn er onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een persoonlijke kennismaking staat bij ons altijd hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk graag een gezicht van de organisatie waarmee u zaken doet.