Datum: 29-09-2022 - 06:30
21
sep
'22
Foto's start skeeleravond4daagse in  Lisserbroek.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BOL

Foto's start skeeleravond4daagse in Lisserbroek.

De opkomst was hoger dan andere jaren; meer dan 40 kinderen meldden zich om mee te doen met de skeeler vierdaagse bij IJs-en Skeelerclub Lisserbroek. Vanaf 18.45 uur konden ze zich inschrijven en vanaf 19.00 uur mochten ze rondjes gaan skeeleren. Ze kregen een aftekenkaart mee, waarop ze ieder rondje konden laten aftekenen door een aantal enthousiaste vrijwilligers.....

Het weer was ideaal, niet te warm en niet te koud en een voorzichtig zonnetje! De ouders hadden stoelen gepakt en aanschouwden het tafereel vanaf de zijkant van de skeelerbaan.

Een uur lang konden de kinderen rondjes skeeleren op de skeelerbaan. De ene ging heel hard en weer anderen waren in een groepje vooral gezellig aan het kletsen tegelijk met het skeeleren, maar dat maakte allemaal niets uit. Iedereen had het naar zijn/haar zin!

De vrijwilligers van IJs-en Skeelerclub kijken terug op een geslaagde eerste avond! Nog drie te gaan. Op vrijdag is de slotavond met spelletjes, bingo, eten en skeeleren in het donker met lampjes. Super leuk natuurlijk! Het is alleen mogelijk mee te doen aan deze avond als je minimaal 2 avonden hebt mee geskeelerd.

Als kinderen nog mee willen doen, dan is dat nog mogelijk. Meld je dan vanavond bij de skeelerbaan tussen 18.45-19.00 uur. Veel plezier!

Informatie en foto's met dank aan Monique de Geus.