Datum: 29-09-2022 - 06:11
20
sep
'22
Extra voorstelling van Francis van Broekhuizen en Gregor Bak in Floralis.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BOL

Extra voorstelling van Francis van Broekhuizen en Gregor Bak in Floralis.

Geweldig nieuws! Francis van Broekhuizen & Gregor Bak komen ook op maandagmiddag 10 oktober naar Theater Floralis. Iedereen die net te laat was voor de avondvoorstelling, kan voor de middag nog een kaartje bemachtigen......

Francis van Broekhuizen & Gregor Bak – Bij Twijfel Hard Zingen, Matineevoorstelling

Francis van Broekhuizen is een van de bekendste opera zangeressen van Nederland.
Zang heeft in haar persoonlijke leven een belangrijke rol gespeeld, ze is dan ook een vurig pleitbezorger van de schoonheid en heilzame werking van klassieke muziek.
Francis beschikt over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over op de haar kenmerkende directe, droogkomische toon.
Vanuit die bevlogenheid komt Francis nu met haar eigen theaterrecital onder de veelzeggende titel Bij twijfel hard zingen.

De voorstelling is een concert, theatercollege en cabaretvoorstelling in één. Francis neemt haar publiek mee op reis, zingt haar favoriete aria's en liederen en vertelt waarom die muziek haar zo raakt. Ze stamt uit een familie waarin men zich al generaties lang met muziek bezighoudt. Zelf merkte Francis dat er in moeilijke bepalende fases in haar leven maar één ding op zat: gehoor geven aan haar levensmotto "Bij twijfel, hard zingen".

Maandagmiddag 10 oktober 2022Aanvang : 15.00 uur
Toegangsprijs € 22,50
Theater Floralis, Floralisplein 69 Lisse
Kaartverkoop: Online https://www.floralislisse.nl/theater/programma
extra verkooppunt: AntiekePrenten.nl
Heereweg 215, Lisse
Tel: 06-12795231

Foto theater Floralis.