Datum: 29-09-2022 - 05:49
18
aug
'22
Open avonden bij de Volksuniversiteit Lisse.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BOL

Open avonden bij de Volksuniversiteit Lisse.

De Volksuniversiteit Lisse (VL) biedt voor het seizoen 2022-2023 opnieuw een veelzijdig programma met cursussen, workshops en lezingen.  Wie meer wil weten over de Volksuniversiteit Lisse (VL) en het uitgebreide cursusprogramma voor het komende seizoen, is hartelijk welkom op een van de open avonden. Op woensdag 31 augustus en donderdag 1 september staan de deuren...

aan de Vuursteeglaan 9 van 19.00 tot 20.30 uur open voor belangstellenden. Diverse docenten zijn aanwezig voor inhoudelijke informatie over de cursussen. Daarnaast zullen medewerkers van de volksuniversiteit graag meer vertellen over het aanbod van cursussen, workshops en lezingen. Direct inschrijven voor een cursus of workshop kan ook. De VL nodigt iedereen uit om even binnen te lopen voor een vrijblijvende kennismaking.

Het totaal aanbod van cursussen, workshops en lezingen is behalve op de website, te vinden in de nieuwe cursusbrochure, die verkrijgbaar is bij o.a. de lokale bibliotheken en bij de balie van de Volksuniversiteit. De balie is geopend, van maandag t/m vrijdag en dan ook telefonisch bereikbaar tussen 10.00 – 12.00 uur.