Datum: 29-09-2022 - 06:42
15
aug
'22
60 jaar getrouwd.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BOL

60 jaar getrouwd.

Op 15 augustus 2022 zijn Jan en Cock Weijers 60 jaar getrouwd.  Zestig jaar geleden, op 15 augustus 1962 trouwden Jan Weijers en Cock Kroon voor de wet, hun kerkelijke huwelijk volgde op 29 december 1962. Ze hebben elkaar ontmoet op de soos bij de kerk in Hillegom. Cock stond daar achter de bar. Ze woonden in een klein huisje aan de Bethlehemlaan in Hillegom....

In 1965 werd Rob geboren, Ferd volgde in 1971 en Carla in 1972. In 1975 verhuisde het gezin naar de nieuwbouw aan de van de Woestijneheem in Hillegom en eind jaren 80 naar Lisse, de Laan van Rijckevorsel. Na 20 jaar, en inmiddels 5 kleinkinderen verder, verhuisden Jan en Cock naar de Scheepmakerskade waar ze nu nog steeds met veel plezier wonen.

Cock heeft lange tijd vrijwilligerswerk gedaan bij Museum de Zwarte Tulp en bij de Beukenhof en Jan voor de Keukenhof. Zijn hobby is jeu de boule. Samen bridgen ze en er wordt nog veel gereisd met de caravan.


Tekst en foto met dank aan Carla Weijers

De redactie wil het bruidspaar van harte feliciteren.

Verras iemand anders.

Tanja mailde de redactie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Wij vinden het erg leuk als daar in Blik op Lisse misschien aandacht voor mag zijn. Een Gouden Bruiloft gebeurt tenslotte niet dagelijks en ook nog eens op zo'n mooie datum als Bevrijdingsdag. Dat wilde mijn vader erg graag en heeft dat speciaal aangevraagd.
Hoop dat voor dit mooie echtpaar ook een leuk stukje komt.

Natuurlijk doen we dat!

Wilt u ook iemand verrassen?

Kent u mensen in Lisse, Lisserbroek of Teylingen die 25, 50 of 60 jaar getrouwd zijn? Laat het Blik op Lisse/Teylingen weten. Je vader en moeder, opa en oma, oom en tante of  buurman en buurvrouw. Blik op Lisse besteedt daar graag aandacht aan. (foto's en een tekst) We kunnen van tevoren alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden ....

geboorte, huwelijk of jubileum?

Het is mogelijk voor particulieren om gratis een geboortebericht, aankondiging van een huwelijk of jubileum, te plaatsen op Blik Op Lisse/Teylingen

Tip Blik op Lisse. Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan met u contact op om uw wensen door te nemen.

Rouwberichten.

Het is ook mogelijk voor particulieren om gratis een overlijdens- of rouwbericht bij Blik op Lisse/Teylingen te plaatsen.