Datum: 03-07-2022 - 23:14
23
jun
'22
De jubileumweek van Kagia is gestart! En hoe! (foto's pubquiz)
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

De jubileumweek van Kagia is gestart! En hoe! (foto's pubquiz)

V.V. Kagia bestaat 90 jaar en dat hebben ze zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er zijn al diverse activiteiten geweest (klaverjassen, lasergamen, 7x7 toernooi etc) en deze week vieren ze zelfs een heuse jubileumweek! Woensdagavond was de aftrap: een pubquiz!....

Maar liefst 19 teams (van max 6 personen) deden mee om te strijden voor de prijzen, maar vooral om gewoon een gezellig avondje met vrienden en bekenden te hebben.

De 3e prijs was een kilo kippendijfilet/kiprollade voor alle deelnemers uit het winnende team. De 2e prijs waren bonnen van 2 Chefs Cooking, ook voor al die deelnemers. En de hoofdprijs een bon voor een etentje met het gehele team bij Trattoria Panini Leiden/Rijnsburg!

Er waren 10 rondes in allerlei varianten, te weten een aantal muziekrondes, een Disney ronde, een Kagia ronde en ook een fotoronde. Heel afwisselend, dus voor iedereen wel een mogelijkheid om een vraag goed te beantwoorden!

Waar het in het begin nog rustig was, werd het hoe later op de avond steeds rumoeriger en moest quizmaster Armand iedereen af en toe echt even afremmen, omdat de vragen niet meer te verstaan waren.

Uiteindelijk ging team DKB er met de winst vandoor, eindigde team Armoe Troef op de 2e plaats en was de 3e plaats voor Team van A tot Z.

Na de prijsuitreiking ging "huiszangeres" Joke nog wat zingen en dat werd zoals altijd feest!

Al met al een super gezellige avond met allemaal enthousiaste mensen én vrijwilligers.

De kop is er af... op de donderdagavond is er een 7x7 toernooi... Publiek is van harte welkom!

Voor het hele jubileumprogramma zie https://www.kagia.nl/jubileumweek

Foto's en info met dank aan Monique de Geus.