Datum: 03-07-2022 - 23:42
21
jun
'22
Lisser Carin van Oosten doet de groeten uit Frankrijk.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Lisser Carin van Oosten doet de groeten uit Frankrijk.

Hallo, ik ben Carin van Oosten geboren en getogen in Lisse, namelijk achter de Witte Zwaan onder de oude bioscoop. Oud Lissenaars weten dit nog wel. Ik heb mijn hele leven met veel plezier in Lisse gewoond en kreeg hier 3 kinderen. Een aantal jaren geleden ben ik naar Frankrijk verhuisd. Inmiddels run ik hier een Bed en Breakfast. De bedoeling was om hier 2 jaar geleden mee te beginnen,...

maar na het overlijden van mijn zoon en corona was dit niet mogelijk. Nu 2022 ben ik weer volop bezig om mijn droom waarheid te laten worden.

Ik woon in het kleine plaatsje Lenizeul in de Haute Marne. Lenizeul ligt in val de meuse, wat betekent dat hier de route van de Maas veel wordt gereden door fietsers, mountainbikers enz. Ook is dit een oude route van de tocht Santiago de Compostella. Het is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk tot rust kan komen. Ook is de ligging zeer gunstig voor mensen die naar het zuiden reizen. Lenizeul ligt 10 min. Van de snelweg de A31 (route de soleil).

Ik verhuur hier 2 kamers, 1 met badkamer en 1 kamer waarvan de badkamer op de begane grond is en alleen wordt gedeeld met mij, de eigenaresse. De kamers verhuur ik incl. ontbijt. Er staat koffie, thee en water op de kamer. En er staan zitjes waar u heerlijk kunt relaxen van de reis. Bij aanvraag maak ik ook het diner voor u klaar w\dat uit 3 gangen bestaat. Rondom het huis heeft u de mogelijkheid om om het terras te zitten zowel voor als achter. Dan is er nog de grote tuin, waar ook daar gelegenheid is om te vertoeven. In de tuin staat een zwembad, loungekar en een hangmat. Kortom, een zeer fijne plek om te zijn.

Als Lissers zou het leuk zijn om Lissers hier te logeren te hebben (maar natuurlijk ook niet Lissers).
Carin van Oosten, 1 route de Lavilleneuve, 52240 Lenizeul in Frankrijk.

Website

Ik hoop u binnenkort te kunnen verwelkomen in mijn Franse stulpje.