Datum: 18-08-2022 - 17:59
28
jun
'22
50 jaar getrouwd.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

50 jaar getrouwd.

Peter Bisschops en Agnes Bisschops van Trigt zijn 28 juni precies 50 jaar getrouwd. Ze kwamen beiden uit een groot gezin. Sandy Bisschops:" Onze vader had 8 broers en zussen en onze moeder zelfs 11 broers en zussen. Ze hebben elkaar leren kennen/ontmoet bij een instuif in Lisse. Onze vader komt uit Lisse, onze moeder komt uit Hillegom. Ze zijn in Lisse gaan wonen."...

 Peter en Agnes trouwden op 29 december 1971 voor de wet. Sandy:" toen was er een klein feestje in het Jeugdhuis in Hillegom, In de Jozefkerk in Hillegom zijn ze op 28 juni 1972 getrouwd, hierna was een feest bij Flora in Hilegom."

"Onze vader is stukadoor geweest, onze moeder is kapster geweest. Vroeger gingen wij ook nooit naar de kapper, ons moeder knipte ons altijd, zelfs vaders wordt nu nog steeds door haar geknipt."

hobby's

De hobby's van Agnes en Peter zijn: fietsen, tuinieren, wandelen en kamperen. Ze gaan zomers lekker op pad met de caravan.

Sandy: "Onze vader speelt al jaren bij Les Boules Fleuries. Ook is hij elke maandagochtend in Speeltuin Marijke te vinden, om te helpen klussen. Onze moeder heeft ook jarenlang bij de Speeltuin als vrijwilligster gewerkt. 

De grootste hobby van onze vader was vroeger verbouwen in zijn eigen huis, stukje aanbouw hier, stukje aanbouw daar, dakkapel erbij, en ga zo maar door. Het was altijd wel stofhappen, voor ons en mijn moeder. Hij heeft inmiddels alle drie onze huizen voorzien van goed gestucte wanden, strak gestucte plafonds, of helpen met een badkamer of keuken verbouwen, hij draaide zijn hand er niet voor om.

Ze zijn beiden erg trots op hun eigen tuin, van bijna 60 meter lang, waar vind je dat nog in Lisse? Hier gaan aardig wat uurtjes werk in zitten. Vroeger was dit een grote groente tuin, maar nu is het een mooie siertuin, waar ze samen nog heel wat jaartjes van hopen te genieten.

kinderen en  kleinkinderen.

In 1975 werd Sandy als eerste geboren. Een flinke meid van bijna 10 pond! Hierna kwamen nog twee zoons: Frank en Sander. Inmiddels zijn ze de trotse opa en oma van 1 kleinzoon en drie kleindochters.

Begin juli wordt er een feest met familie en vrienden gegeven in Tespelduin.

Met dank aan Sandy Bisschops 

De redactie wil het bruidspaar van harte feliciteren.

Verras iemand anders.

Tanja mailde de redactie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Wij vinden het erg leuk als daar in Blik op Lisse misschien aandacht voor mag zijn. Een Gouden Bruiloft gebeurt tenslotte niet dagelijks en ook nog eens op zo'n mooie datum als Bevrijdingsdag. Dat wilde mijn vader erg graag en heeft dat speciaal aangevraagd.
Hoop dat voor dit mooie echtpaar ook een leuk stukje komt.

Natuurlijk doen we dat!

Wilt u ook iemand verrassen?

Kent u mensen in Lisse, Lisserbroek of Teylingen die 25, 50 of 60 jaar getrouwd zijn? Laat het Blik op Lisse/Teylingen weten. Je vader en moeder, opa en oma, oom en tante of  buurman en buurvrouw. Blik op Lisse besteedt daar graag aandacht aan. (foto's en een tekst) We kunnen van tevoren alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden ....

geboorte, huwelijk of jubileum?

Het is mogelijk voor particulieren om gratis een geboortebericht, aankondiging van een huwelijk of jubileum, te plaatsen op Blik Op Lisse/Teylingen

Tip Blik op Lisse. Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan met u contact op om uw wensen door te nemen.

Rouwberichten.

Het is ook mogelijk voor particulieren om gratis een overlijdens- of rouwbericht bij Blik op Lisse/Teylingen te plaatsen.