Datum: 03-07-2022 - 22:24
18
jun
'22
Grootste netwerkevent van de Bollenstreek keert terug: Business en Bites Bollenstreek
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Grootste netwerkevent van de Bollenstreek keert terug: Business en Bites Bollenstreek

De tuinen van ’t Huys Dever vormen dinsdag 23 augustus weer het decor vormen voor het netwerkevent ‘Business & Bites Bollenstreek’. Na twee jaar van noodgedwongen afwezigheid door Corona, heeft de organisatie het initiatief weer opgepakt om het grootste netwerkevenement van de Bollenstreek een vervolg te geven.....

Samenkomen, ontmoeten en netwerken op een unieke locatie zijn de kernwoorden van Business & Bites Bollenstreek. En het doel van de organisatie is om regionale ondernemers, bestuurders en managers bijeen te brengen tijdens een geweldige netwerkgelegenheid.

In 2019 werd de eerste editie met bijna 450 gasten direct een groot succes. De organisatie verwacht dat succes deze editie te kunnen evenaren, mede vanwege de vele geluiden dat een groot regionaal netwerkevent op dit moment wordt gemist. Toch wordt het aantal kaarten beperkt tot maximaal 500 en wordt men geadviseerd zich snel aan te melden.

Bezoekers zullen wederom getrakteerd worden op een bijzondere combinatie van heerlijke hapjes bereid door regionale horecabedrijven samen met lekkere drankjes en passend entertainment. Uiteraard is er tijdens de middag voldoende gelegenheid om te netwerken en bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.

De organisatie wordt ook dit jaar ondersteund door verschillende sponsors en regionale businessclubs. Geïnteresseerden die geen lid zijn van een participerende businessclub kunnen zich individueel aanmelden. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop € 25,00 per stuk (ex. BTW) en zijn te koop via www.business-bites.nl.

Business & Bites Bollenstreek zal op 23 augustus van 17:00 tot 20:00 uur plaatsvinden in de tuinen van ’t Huys Dever in Lisse. Meer informatie is te vinden op www.business-bites.nl

Foto's archief.