Datum: 18-08-2022 - 17:59
14
me
'22
Ongeslagen kampioen met klinkende cijfers.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Ongeslagen kampioen met klinkende cijfers.

Als je in de najaarscompetitie kampioen wordt en daardoor in de voorjaarscompetitie promoveert naar de hoofdklasse en daar ook weer na 6 wedstrijden en een geweldig doelsaldo bovenaan staat en je met nog twee wedstrijden te spelen al kampioen mag noemen kan je wel spreken van een lichting voetballers waar heel veel potentie in zit.....

FC Lisse Jeugd onder 13 (JO 13) 1 is zaterdag 14 mei ongeslagen kampioen geworden. Het team wordt getraind door Justin Compier en assistent trainer Wessel Goseling. Justin: "Het speciale aan dit team is dat het een team is. Dat klinkt wat apart, maar na de wedstrijd gaan de jongens ook allemaal met elkaar om. Ze gaan samen naar FC Lisse om het eerste elftal aan te moedigen. Ze hebben er hard voor gewerkt in zowel trainingen als wedstrijden. Volgens mij hebben we maar 1 tegendoelpunt gehad en er een stuk of 21 gemaakt in 6 wedstrijden."

Door de winst vandaag ( 5-0) en het verlies van de nummer twee uit de competitie is het team niet meer in te halen en zal de training van aanstaande donderdag een feestelijke variant krijgen met een patatje en wat leuke activiteiten.

De redactie feliciteert J) 13-1 met het behaalde kampioenschap.

Dank aan Jan Wessels voor het aanleveren van de foto's.

Jij en/of jouw team ook kampioen?

Verschillende competities zijn in de slotfase beland en dus zullen er hopelijk meer kampioenschappen gevierd kunnen worden.
Daar besteden we bij Blik op Lisse graag aandacht aan.
Heb je foto's en een kort verslag? Mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.