Datum: 19-08-2019 - 03:20
08
nov
'17
DZ-uitvaartzorg zet de gewone wereld even stil.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

DZ-uitvaartzorg zet de gewone wereld even stil.

Herdenken en Gedenken.
Deze avond is bedoeld voor een ieder die overleden familie,vrienden of bekenden op persoonlijke wijze wil gedenken, ook als deze niet op begraafplaats Duinhof begraven ligt....

Bij  de ingang en de aula zal er licht zijn dmv fakkels en vuurkorven. Omdat we niet de gehele begraafplaats kunnen verlichten is het raadzaam een zaklamp mee te nemen.
Bij de ingang krijgt u een kaars mee . U kunt voor 1 Euro een roos kopen om deze op het graf te leggen of thuis bij een foto neer te zetten.

Tijdens deze avond gedenken wij in het bijzonder de overledenen die in het afgelopen jaar gestorven zijn. Een koor verleent medewerking door het zingen van passende liederen en er zullen gedichten worden voorgedragen. U kunt symbolisch in een groot hart tulpenbollen planten en er is een gedachtenisboom waar u een boodschap of bemoediging in kunt hangen.

De namen van uw dierbaren die u verloren heeft zullen worden genoemd. Zo staan we samen stil bij de herinnering aan al die geliefden. In de aula is er koffie, thee of warme chocolademelk.

De toegang is gratis; parkeren kan op de parkeerplaats aan de Van Lyndenweg.

 

Wanneer: vrijdag 10 november 2017 van 19.00 tot 21.00 uur.
Waar:begraafplaats Duinhof aan de spekkelaan te Lisse.  

DZ- uitvaartverzorging.