Datum: 02-07-2020 - 14:28

banner 5 juni gemeente 2

07
nov
'17
Gaapstokken gereed voor bekendmaking 44e Prinsenpaar.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Gaapstokken gereed voor bekendmaking 44e Prinsenpaar.

11 is het getal van carnaval en daarmee erg belangrijk voor iedere carnavalsvereniging in Nederland. Zo begint carnaval traditiegetrouw op de 11e van de 11e, zitten er 11 mensen in de ‘Raad van Elf’ en elk 11e jaar wordt er een jubileum gevierd....

Carnavalsvereniging De Gaapstokken uit Lisse staat aan de vooravond van het 44e carnavalsjaar en op zaterdag 11 november wordt het 44e Prinsenpaar van de Lisserse vereniging bekend gemaakt.

De bekendmaking van het 44e Prinsenpaar der Gaapstokken zal zaterdagavond 11 november plaatsvinden bij Restaurant De Engel. Om precies 23:11 uur (11 over 11) zal bekend gemaakt worden wie zich tijdens het komende jubileumjaar de 44e ‘Prins der Gaapstokken’ mag noemen. De vereniging heeft in de aanloop naar de bekendmaking toe alvast een hint gegeven; ‘Zij bouwen ons feest’.  Naast de bekendmaking van het 44e Prinsenpaar zal de vereniging ook het Jeugdprinsenpaar van komend carnavalsseizoen onthullen.

Met de bekendmaking van het 44e Prinsenpaar wordt tevens het startschot gegeven van een groots en feestelijk jubileumjaar. De Gaapstokken pakken komend carnavalsjaar extra uit met grote evenementen en feesten. Meer informatie over de verschillende activiteiten kan men vinden in jubileumkrant welke vanaf 13 november huis aan huis wordt verspreid in Lisse en Lisserbroek.

De bekendmaking van de nieuwe prinsenparen zal op zaterdagavond 11 november plaatsvinden bij Restaurant de Engel. Iedereen is vanaf 20:30 uur van harte welkom en entree is gratis. Meer informatie is te vinden op de website