Datum: 19-01-2022 - 21:12
15
jan
'22
Woonstichting STEK ontvangt groene kabouter.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Woonstichting STEK ontvangt groene kabouter.

Gerrit Meiland heeft een Groene Kabouter uitgereikt aan Woonstichting STEK. Directeur Hans Al nam de blijk van waardering in ontvangst op de locatie Waterkanten in Lisse, waar STEK een woontoren gaat bouwen van 72 sociale woningen en dat tevens de afronding zal zijn van het project Waterkanten.....

STEK is een belangrijke partij op de Lissese woningmarkt. De vraag naar woonruimte is groot en de prijzen hoog.

Ondanks de hoge grond- en grondstofprijzen zorgt STEK er voor dat er betaalbare woningen beschikbaar zijn en extra worden gebouwd.
STEK verhuurt niet alleen woningen, duurzaamheid en een prettige woonomgeving zijn ook zaken waar veel aandacht aan wordt besteed.
“Vandaar dat wij als CDA-Lisse onze waardering willen uitspreken richting woonstichting STEK,” aldus Meiland. Als punt van aandacht noemde het raadslid dat de doorstroming bevorderd moet worden.
“Ouderen willen vaak wel naar een appartement, maar dat moet dan wel met een vergelijkbare huur.” Meiland denkt dat dat met creatief denken en doen moet lukken.

STEK is bezig om op een aantal locaties in Lisse extra sociale huurwoningen toe te voegen. “Daarbij doen we alles om de doorstroming te bevorderen, zoals het gaan inzetten van doorstroommakelaars,”aldus Hans Al.
De Groene Kabouter krijgt een mooie plek in het gebouw van STEK.

Info en foto's met dank aan Jeanette Loos.