Datum: 19-01-2022 - 21:53
10
jan
'22
Workshop bloemen schilderen
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Workshop bloemen schilderen

Zaterdag 22 januari 2022 Workshop bloemen schilderen op Atelier Nicoline, Veerpolder 59 Warmond: inschrijven 
Naar aanleiding van verse Warmondse bloemen maak je een kleurrijk schilderij in acrylverf op canvas € 39,50 incl. koffie/thee/lekkers/drankje/materiaal...

Inschrijven of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Direct inschrijven

CADEAUTIP
Geef een workshop schilderen cadeau!

Workshop ART&VIN afternoon

Te boeken vanaf 7 personen
Onder het genot van een goed glas wijn met bijpassende amuses creëer jij je eigen kunstwerk. Een super gezellige workshop waarbij je leert over wijn en heerlijk creatief bezig bent.
De workshop is voor iedereen! Beginners en gevorderden.
€ 45,- pp

ART & VIN | U kunt ook met een groep vanaf 7 personen inschrijven en in overleg met ons een datum prikken. Bijvoorbeeld een middag van 14.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Veerpolder 59 in Warmond

We starten met een glas bubbels. Dan gaan we o.l.v. Nicoline aan het schilderij in Acrylverf beginnen. Tussen het schilderen door, laat Debby Hogenboom – register-vinoloog – mooie wijnen proeven vergezeld met een prachtig gerechtje. Aan het eind van de workshop heeft u 5 bijzondere wijnen met gerechtjes geproefd en gaat u naar huis met uw eigen kunstwerk. € 45,- p.p. inschrijven door mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via deze website.

VERJAARDAG CADEAUTIP
Geef een workshop schilderen en wijn cadeau. We pakken de bon origineel in.

Schrijf je nu in.