08
jan
'22
Bouckaert Slaapcomfort bestaat 3 jaar en trakteert.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Bouckaert Slaapcomfort bestaat 3 jaar en trakteert.

Bouckaert Slaapcomfort bestond 1 januari 2022 precies 3 jaar en geven daarom 15 procent korting op de gehele collectie. (uitgezonderd lopende acties). De actie is geldig t/m 15 januari. Ook krijgt u 50 procent korting op aanschaf van uw tweede Tempur matras.....

Bouckaert Slaapcomfort uit Noordwijkerhout blijft voor zijn klanten klaarstaan. Net zoals in de eerste lockdown hebben zij eerst telefonisch contact met de klant, pakken alles wat zij denken goed is voor de klant en gaan naar ze toe.
Een goede nachtrust helpt mee aan een goed immuunsysteem!...

Alle niet essentiële winkels moeten weer hun deuren sluiten. Ook Bouckaert slaapcomfort, maar zoals u van hen gewend bent gaat de service verder.

Net als vorig jaar voeren zij per telefoon of online een gesprek. Hierin kunnen zij een goede inschatting maken van uw wensen. Hun ervaring in de beddenbranche, samen meer dan 55 jaar, gebruiken ze om een selecite te maken die past bij uw situatie en wensen.
Dan komen zij met deze selectie naar u toe. Uiteraard geheel volgens de regels van het RIVM.
Ook stoffen voor een boxspring en/of stalen van de houten bedden nemen zij dan mee.

Is uw nachtrust slecht, staat u 's morgens gebroken op? Aarzel niet en bel of mail Bouckaert slaapcomfort Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken voor een telefonisch of online slaapadvies.

Rob: 06 - 46705742 of Miriam: 06 284 684 63