Datum: 19-01-2022 - 21:45
05
jan
'22
Wilt u ook opvallen met uw bedrijf bij Blik op Lisse/Teylingen?
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Wilt u ook opvallen met uw bedrijf bij Blik op Lisse/Teylingen?

Uw onderneming op een speciale manier presenteren is mogelijk bij: www.blikoplisse.nl. Wij werken met een modern concept en bespreken samen met u nieuwe manieren om goed op te vallen. Daarbij hoeft u niet echt diep in uw buidel te tasten om uw bedrijf toch optimaal te presenteren. Wij hanteren vaste, lage maandtarieven....

Wilt u columns gaan schrijven? Heeft u een vacature? Wilt u een fotopresentatie van uw bedrijf? Wilt u een nieuwsitem aanleveren? Wilt u dat wij een film of vlog maken? Wilt u getagt worden in een artikel? De mogelijkheden zijn eindeloos. Door google analytics weten wij precies op welk moment de meeste mensen kijken, waar ze wonen en welk nieuwsitem de meeste bezoekers trekt.

Waarom kunnen wij tegen een relatief laag bedrag u van dienst zijn?

Terwijl u op andere media kanalen flink moet betalen en eigenlijk niet weet of het bericht ook daadwerkelijk gelezen is, kunnen wij u tegen een laag maandtarief van dienst zijn en weten precies hoe vaak een bericht bekeken is. Vaak wordt de vraag gesteld hoe wij dit doen? 
- Wij hebben geen groot kantoorpand.
- Alles gaat digitaal en snel, dus geen druk- en bezorgkosten.

Nieuws gaat snel.

Nieuws gaat snel en daarom moet er snel gehandeld kunnen worden. Wordt er iemand vermist? Binnen enkele minuten delen we het politiebericht via verschillende social media als Facebook, Linkedin, twitter en instagram.

Wij laten u kennismaken met de onbegrensde mogelijkheden van internet, actief binnen uw eigen regio. Internet is uitgegroeid tot één van de grootste marketingtools van dit moment. Ook u en uw onderneming kunnen er niet meer omheen.
Blik op Lisse maakt gebruik van een actuele website en plaatst de nieuwe berichten rechtstreeks op Facebook en andere social media, zodat de consument direct op de hoogte wordt gebracht van aanvullingen.

Bezoekersaantallen

Onze bezoekers maken uw netwerk groter. De nieuwsberichten gaan meestal over Lisse en Teylingen. Soms plaatsen we een bericht vanuit buurgemeenten. De bezoekersaantallen blijven groeien. Wilt u weten waar onze bezoekers vandaan komen en de leeftijdscategorie? Ik leg het u graag uit.

Onze site wordt dagelijks aangevuld en bezocht, zodat uw advertentie en actie gezien worden. Adverteren en presenteren op deze site is meetbaar. Wij sturen u een overzicht met het aantal clicks die uw presentatie, dus uw bedrijf, heeft gehad.

www.blikoplisse.nl – een complete website voor en door inwoners van Lisse, Lisserbroek en Teylingen. De website voor bedrijven om reclame te maken, voor verenigingen om hun nieuws te verspreiden.

Blik op Lisse is duidelijk aanwezig binnen de gemeenten en werkt samen met nieuwsrubrieken en verenigingen in de gemeenten. Tevens zijn we aanwezig om evenementen vast te leggen. Binnen enkele uren staat het evenement op de site, dus super actueel.

Adverteren = Presenteren!


De voordelen van de presentatie op onze site op een rijtje gezet:

- Niet gebonden aan dure millimeter ruimte. Uw bedrijf loopt mee in diverse banners en door één enkele klik krijgen bezoekers informatie over uw bedrijf.
- Uw presentatie is altijd in Full-Color eventueel met één of meerdere foto's.
- U kunt snel en op elk moment inspringen op acties.
- Uw nieuwe actie staat binnen enkele uren op onze site.
- Voor één vast bedrag per maand bent u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag zichtbaar.
- U kunt vacatures plaatsen.
- Een link naar uw eigen website, e-mailadres, Facebook, twitter e.d.

Zijn er onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een persoonlijke kennismaking staat bij ons altijd hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk graag een gezicht van de organisatie waarmee u zaken doet. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Wij nemen hier graag de tijd voor.

mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
appen kan ook naar 06-31081284