Datum: 04-06-2023 - 15:31
15
dec
'21
Bekijk de mogelijkheden die de horeca en restaurants u bieden met Kerst.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BON

Bekijk de mogelijkheden die de horeca en restaurants u bieden met Kerst.

Een lekkere lunch of 'thuis uit eten' verzorgd door de lokale horeca. Helaas moeten de horecagelegenheden (restaurants en cafés) om 17.00 uur de deuren sluiten voor hun bezoekers. Om deze reden geven verschillende restaurants en cafetaria u weer de mogelijkheid om na 17.00 uur, door uzelf op te halen of het laten bezorgen van hun heerlijke maaltijden aan huis.....

Maak het uzelf de komende tijd makkelijk en ga 'Lekker thuis uit eten'. De bij de nieuwswebsite Blik Op Lisse/Teylingen aangesloten eetgelegenheden brengen het graag bij u thuis of u kunt het daar ook ophalen, zie voor meer info de onderstaande informatie.

Lowietje Lisse

Geniet op eerste en tweede kerstdag van een heerlijk brunch bij ons in het restaurant. Brunchen is mogelijk vanaf 11.00 uur. Mochten er eventuele dieet of allergie wensen zijn kunnen deze bij de reservering vermeld worden. Reserveer snel jouw tafel via 0252-433030 of via onze website. Tijdens kerst is het alleen mogelijk om het brunch menu te reserveren. Wij kijken er naar uit je te mogen ontvangen met de feestdagen!

Helaas niet bij ons in het restaurant, maar wel een onvergetelijk kerstfeest bij je thuis! Bestel onze kerstdiner box @ home. Het enige wat jij hoeft te doen is deze af te maken aan de hand van de uitgebreide beschrijving van onze chef. Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveer nu 

Een 5 gangen kerstdiner voor thuis.
Geniet tijdens kerst van een onvergetelijk kerst diner @ home. De box kan afgehaald worden op 24 december tussen 16.00 en 19.00 uur. 60 euro per persoon

kids:
Ook voor de kleine gasten is er een speciaal kerst menu samengesteld. Prijs 30 euro per kind.

 

Eeterij De Beleving

Openingstijden en dagen zijn: vrijdag, zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00 uur voor een heerlijke lunch, warme chocomel etc of gewoon lekker borrelen en de kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in onze overdekte speeltuin. We hebben geen afhaalmogelijkheden. 

Kerstdiner 2021 1e kerstdag
Vanaf nu is het mogelijk om een tafel te reserveren voor 1e kerstdag voor ons kerstdiner, dit kan alleen via de mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het vegetarisch en het kindermenu menu is ook op te vragen via de mail. Wij hebben 1 zitting en de aanvang van het diner is ongeveer 17.30 uur - 18:00 uur. Het restaurant opent op 1e kerstdag om 15.00 uur, voor eventuele gasten die vooraf willen borrelen.

Downloaden de flyer kan via de site.

Kerstbrunch 2e kerstdag
Op 2e kerstdag is in verband met de aangescherpte coronamaatregelen alleen een brunch georganiseerd van 12:00 uur tot 15:00 uur. Menu en extra info is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Landgoed Tespelduyn

Het restaurant, de golfbaan en de oefenfaciliteiten moeten wij om 17:00 uur sluiten. Er is nog heel veel wél mogelijk binnen de geldende maatregelen; een heerlijke lunch of een vroeg diner, High Tea, High Wine, High Beer, een vergadering, een familie- of team-uitje met bijvoorbeeld een golfclinic. Voor meer info zie de website https://tespelduyn.nl/ of via de Facebookpagina.
https://www.facebook.com/LandgoedTespelduyn

De Buren

Restaurant de Buren brengt tijdens de feestdagen het burengevoel bij u thuis. 

Snackbar en catering Lisserdijk

Voor de altijd lekkere trek. We zijn gesloten van 21 t/m 28 december

Grand Café cineac

Grand Café Cineac Lisse is open voor de lunch!

Nu wij  onze deuren om 17.00 uur moeten sluiten, hebben wij besloten om op zaterdag en zondag open te gaan om tijdens de lunch te genieten van ons heerlijke tapasmenu. Grand Café Cineac is vanaf 4 december elke zaterdag en zondag open tussen 12:00 en 17:00 uur.

Ook kunt u bij ons nog steeds de Tapasplaat op maat afhalen:

· Maak er thuis een feestje van met de Tapasplaat op Maat!
· U heeft de keuze om 4 (grotere) tapasgerechten uit te zoeken net zoals in het restaurant. Inclusief brood & friet.
· De Tapasplaat is Euro 16,25 per persoon!
· Bestellen kan op donderdag t/m zondag vanaf 14:00 uur t/m 19:00 uur
· Afhalen kan op de gereserveerde dag van 17:00 tot 19:30 uur

Wilt u afhalen of reserveren voor de lunch in het restaurant, graag telefonisch contact opnemen via 0252 – 83 03 93 vanaf 14:00 uur. We hopen u te kunnen verwelkomen voor een smakelijke lunch of voor de Tapas afhaal in ons restaurant in Lisse.

Baaij Fresh - lees het artikel

Voor de komende feestdagen hebben wij weer meer dan genoeg keus om er een mooie tijd van te maken. Bekijk onze complete folder met gourmet, de mooiste salades en hapjesschalen. U kunt ze ook bestellen in onze webshop.
Bestel in de webshop 
Download de folder 

Wilt u de kerstdrukte voor zijn en 10 procent korting op verschillende weekproducten ontvangen? alles is super vers en gevacumeerd voor in de diepvries. Bekijk de geldende weekaanbieding

Keurslager Ronald Clemens

Bijna kerst! En wij zijn er klaar voor, u toch ook? Geef op tijd uw bestelling door in de winkel, telefonisch of op onze webshop www.ronaldclemens.nl 

Patisserie Vermeer

Chocolade kerstbal gevuld met frisse frambozenmousse ……..zo lekker…
En makkelijk. Bestel tijdig, op=op ! Heel veel kerstlekkers bestelt u via de webshop

Mokka Sassenheim

Bekijk het laatste kerstnieuws.

Jellie's Presents en Sweets

Bestel uw kerstpakketten via link of haal heerlijk kerstchocola of kerstgebak.