Datum: 30-11-2021 - 06:14
25
nov
'21
Sponsorbord met blik op Lisse bij Da Capo.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Sponsorbord met blik op Lisse bij Da Capo.

In deze lastige tijden heeft hovenier Freek Vertuin aangeklopt bij het bestuur als sponsor van Dacapo. Als lid wilde hij meer doen, meer betekenen voor Da capo. Het bestuur en Vertuin zijn om de tafel gaan zitten en hebben de sponsorcommissie opgezet met drie man. Freek Vertuin, Freek Vertuin senior (penningmeester) en Marco Kleijhorst.....

Hier is het idee uit voortgevloeid een groot bord in het gebouw te plaatsen voor  sponsoren. Het verenigingsgebouw aan de Hannie Schaftlaan wordt  veel verhuurd en er komt een grote verscheidenheid aan publiek in alle leeftijden.

Om de club een zetje in de rug te geven heeft Freek Vertuin de eerste opzet het hele bord gesponsord en de stickers tot een bepaald bedrag. Op deze manier hopen ze de club ook in deze tijden een warm hart toe te dragen en ze financiële steun te geven. Dit daar de optredens zijn vervallen en daar haalden Da Capo hun inkomsten voor een groot deel uit.

Op het bord zijn al twee namen van particuliere, persoonlijke sponsoren: Willem van Noort en Henk Cederhout. Ook de sticker van Blik op Lisse pronkt vanaf dinsdag 23 november op het mooie bord. De sticker is opgehangen door Freek Vertuin en bestuurslid E. vd Zwet.

Da Capo is alle sponsoren erg dankbaar en wie ook op het bord wil kan contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekst en foto's met dank aan Freek Vertuin.