Datum: 30-11-2021 - 07:13
21
nov
'21
Sint en Pieten disco bij Lowietje Lisse. (Foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Sint en Pieten disco bij Lowietje Lisse. (Foto's)

Er was veel belangstelling voor de disco met Sint en Piet. Het gratis evenement dat op zaterdag 20 november bij Lowietje Lisse gehouden werd was al snel volgeboekt. Van half vier tot vijf uur waren de kinderen en ouders uitgenodigd om langs te komen om lekker te komen dansen. Veel kinderen hadden hun pietenpak aangedaan......

Bij binnenkomst konden de 60  kinderen lekker sportief aan de gang, terwijl de ouders een plekje aan de bar zochten. Sinterklaasversieringen, sfeerverlichting, genoeg pepernoten en de muziek maakten er een echte disco van. Natuurlijk kwamen Sint en Piet ook langs.

Een echte discotheek.

Er moest vooraf nog wel flink wat werk verzet worden om de discotheek helemaal op orde te brengen. De bar was nog wel met een smal gangpad bereikbaar, maar de discotheek zelf diende meer als opstal van meubilair en heel veel kerstspullen. Dat moest dus allemaal wel opgeruimd worden. De muren waren rood en geel en deze zijn in Lowietje stijl gebracht. De vloerbedekking is vervangen, de bar kreeg een upgrade. Ja, zelfs het bordje discotheek werd een paar dagen geleden nog opgehangen. Het was even aanpoten. Een ware metamorfose, maar met dit hoge bezoek ook wel noodzakelijk.

En zo heeft Lowietje Lisse een nieuwe mogelijkheid er bij met een dansvloer, een eigen bar en toilet voor een geslaagd feest.

Foto's voor Blik op Lisse met dank aan Arie Boelhouwers.