Datum: 30-11-2021 - 06:49
23
nov
'21
Op pad met de welzijnsadviseur
Geschreven door Welzijnskompas

Op pad met de welzijnsadviseur

De welzijnsadviseurs van Welzijnskompas bieden hulp en advies voor allerlei vragen op het gebied van welzijn, wonen en zorg. De klant kan door hen thuis bezocht worden of er wordt een afspraak op kantoor gemaakt.
Zo kwam de welzijnsadviseur met een meneer in contact die sinds vijf jaar weduwnaar is. Hij woont in een flat maar heeft weinig contact met de medebewoners....

De man gaf aan zich alleen te voelen, en de dagen duurden lang.
In een gesprek bij deze meneer thuis kwamen de interesses en hobby’s ter sprake. Meneer zei dat hij van klussen hield en het repareren van spullen. Ook gaf hij aan dat hij graag wandelde en het leuk vond om onder de mensen te zijn.
De welzijnsadviseur heeft met hem gesproken over het Repair Café en de diverse wandelgroepen in Hillegom. Meneer is ondertussen gestart als vrijwilliger bij het Repair Café waar hij met open armen is ontvangen. Ook is meneer gekoppeld aan een wandelgroep om samen heerlijk buiten te wandelen. En tenslotte gaat meneer naar de vrije inloop in Plein28 voor een kopje koffie en een gezellig praatje.

Kortom:

Kortom, de welzijnsadviseur denkt mee en helpt een ieder de weg te wijzen waar dat nodig is. Iedereen maakt natuurlijk zelf uit wat het beste bij hem of haar past.
Bij behoefte aan een gesprek met één van onze welzijnsadviseurs, kan er contact worden opgenomen.

Inoek Post voor de gemeente Lisse Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bertine Westerhoven voor de gemeente Hillegom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of Carmen van Wort, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon 0252 – 757 100