Datum: 30-11-2021 - 06:38
24
nov
'21
Sfeermakers gezocht.
Geschreven door Welzijnskompas

Sfeermakers gezocht.

Brenda van Galen van ontmoetingscentrum Langeveldshof schuift maandag 29 november om 15.00 uur aan bij de Tafel van WelzijnsKompas. Langeveldshof is een ontmoetingscentrum gevestigd in de Oude School in Lisse waar activiteiten worden georganiseerd gericht op ontwikkeling of het behoud van vaardigheden, zoals creativiteit, tuinieren en koken....

Ze zijn op zoek naar vrijwilligers, die het leuk vinden om samen iets te doe en te leren, die sociaal zijn ingesteld en geïnteresseerd zijn in anderen. Kortom, echte sfeermakers.

Iedereen is welkom om aan te schuiven bij de Tafel van WelzijnsKompas, elke maandag van 15.00 tot 16.30 in de bibliotheek van Lisse. Ingrid van der Ploeg, adviseur van WelzijnsKompas, helpt iedereen op weg. “Misschien heb je interesse in het werk bij Langeveldshof of weet je nog niet goed wat voor soort vrijwilligerswerk je wilt doen. Met een vrijwilligerstest en voorbeelden van huidige vrijwilligersvacatures kunnen we voor iedereen iets passends vinden.” Geen mogelijkheid om langs te komen? Kijk dan eens op www.welzijnskompas.nl/vacatures

Bij de Tafel van WelzijnsKompas kunnen inwoners ook langskomen voor een vraag over bijvoorbeeld mantelzorg, zelfstandig wonen of sociale contacten.
Voor meer informatie of vragen kan contact worden opgenomen met Ingrid van der Ploeg WelzijnsKompas Hillegom-Lisse (0252) 757 100, bereikbaar van 09.00 – 12.30 uur.