Datum: 27-03-2023 - 15:17
17
nov
'21
Concert in 't Huys Dever.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BON

Concert in 't Huys Dever.

Genomineerd als “instrumentalist van het jaar” 2020 door Fatea magazine; Zangeres en multi-instrumentalist Anna Tam (Mediaeval Baebes, Wilde Roses) brengt haar veelgeprezen solo-debuut album “Anchoress” van traditionele Britse volksmuziek ten gehore....

Folkzangeres en multi-instrumentaliste Anna Tam geeft traditionele Britse liedjes haar eigen liefdevolle persoonlijke twist. Ze zingt met een heldere heldere stem en begeleidt zichzelf op een selectie van traditionele en historische snaarinstrumenten, waaronder de nyckelharpa, viola da gamba, draailier, cello en wat ze nog meer kan vinden. Haar benadering van de volkstraditie is gecentreerd in de verhalen die de liederen vertellen en de mensen die ze beleefden.
Tijdens de lockdown in maart 2020 begon ze met de YouTube-serie ‘Folk from the Boat’ die het publiek wekelijkse liedjes / deuntjes en avonturen bracht vanuit haar narrowboat Name

“Opvallende zang .. een onderscheidend en welkom solodebuut” Songlines Magazine
“Het strijkersspel is van een andere dimensie” Irish Music Magazine
“Een spookachtige reeks Britse traditionals” The Guardian

Datum: 2 december

Toegangskaarten à € 15 zijn verkrijgbaar bij ‘t Huys Dever, telefoon: 0252-411430 of te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn blij dat we weer sinds lange tijd een concert kunnen organiseren. De zaal is open vanaf 19.00 uur, aanvang concert is om 19.30 uur.
U bent van harte welkom!