Datum: 25-10-2021 - 15:43
09
okt
'21
Jan en Petrie verrast met eerste optreden van de Pretnoten. (video en foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Jan en Petrie verrast met eerste optreden van de Pretnoten. (video en foto's)

Lang was er door Jan en Petrie Wessels uitgekeken naar donderdag 7 oktober. Dan zouden ze eigenlijk een groot feest willen geven met familie en vrienden. Helaas moest het gouden bruidspaar dit annuleren. Samen met de kinderen en kleinkinderen werd er in plaats daarvan nog wel uiteten gegaan en zou het 7 oktober verder een redelijk normale dag worden.....

's Ochtends werd er rond 6.45 uur door de kinderen een mand met ontbijt langs gebracht en door Esther van der Hulst van de gelijknamige bloembinderij een bloemetje bezorgd met de felicitaties van burgemeester Lies Spruit. 's Avonds rond 19:45 uur verzamelden e leden van blaaskapel de Pretnoten zich in de buurt van het huis van Jan en Petrie. Ook direct bekenden meldden zich en rond 20:00 uur trok de muziek richting het bruidspaar. Een eerste optreden sinds lange tijd, speciaal voor hun Jan en Petrie. Voor hun zonen Herman en Bart moet het wel heel bijzonder zijn geweest om op te treden.

Voor Jan en Petrie een totale verrassing.

Foto's en video met dank aan Anique van Popering.

Eerder verscheen: Fotograaf Jan Wessels 50 jaar getrouwd met zijn Petrie.

Verras iemand anders.

Wilt u ook iemand verrassen?
Kent u mensen in Lisse, Lisserbroek of Hillegom die 25, 50 of 60 jaar getrouwd zijn? Laat het Blik op Lisse weten. Je vader en moeder, opa en oma, oom en tante of  buurman en buurvrouw. Blik op Lisse besteedt daar graag aandacht aan. (foto's en een tekst) Dit alles kan 'Coronaproof' geregeld worden. We kunnen van tevoren alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden ....

Misschien kunnen wij van Blik op Lisse (BOL) u een mooi alternatief aanreiken. 

geboorte, huwelijk of jubileum?

Het is mogelijk voor particulieren om gratis een geboortebericht, aankondiging van een huwelijk of jubileum, te plaatsen op Blik Op Lisse..

Tip Blik op Lisse. Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan met u contact op om uw wensen door te nemen.