Datum: 25-10-2021 - 16:04
09
okt
'21
Pompoenen met bloemen.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Pompoenen met bloemen.

Voor de opening van de nieuwe mantelzorghuiskamer in Sassembourg (Teylingen) werd er donderdagochtend 7 oktober een leuke activiteit voor mantelzorgers gehouden: de ‘Pompoen workshop’ van Aadjes Passie. Die ochtend kwam een groep van 17 mantelzorgers voor het eerst in lange tijd weer samen......

De mantelzorghuiskamer is een gezellige plek waar ontspannen samen zijn en uitwisselen van ervaringen en informatie centraal staan. Of gewoon een praatje voor de gezelligheid
Onder het genot van kop thee of koffie werd er met elkaar gesproken over thuis en werd er leuk gewerkt aan de pompoenstukken met de heerlijke geur van verse bloemen. “Het hele pand rook er zelfs naar. Heerlijk!” vertelde mantelzorgadviseur Jolanda Smid.

Er heerste een gemoedelijke sfeer en bezoekers brachten elkaar naar huis met hun zelfgemaakte bloemstukken. Het was ouderwets gezellig!

Bron tekst: Marie Omtzigt

Ook bij speeltuinvereniging de Bijenkorf kon men zich aanmelden voor dezelfde workshop van Adewij de Wit. Hieronder ziet u de foto's.

Voor de kids: - Pompoenuitsnijden vanaf 9 jaar.

Jonger dan 9? Dan is begeleiding verplicht. - Pompoenverven voor de allerkleinsten met plakkaatverf

woensdag 13 oktober van 14:00 toto 15:30 uur Kosten: € 10,00 per kind

Aanmelden kan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-38510964

Aadjes Passie

Voor al uw aanvullende binnen- en buitenbeplanting Kom je ook tijd en kennis tekort om je tuin of huis op orde te houden qua beplanting of potten? of weet je niet precies hoe jij je plantenbakken moet vullen? Misschien heb je ‘kale plekken’ in je tuin en weet je niet wat er moet staan qua beplanting?

Een ander probleem kan zijn dat je op vakantie gaat en wie verzorgt mijn planten nu? En wat dacht je van de beplanting binnen, welke plant moet je nu waar neer zetten en hoe moet je deze verzorgen? Geen paniek want ik, Adewij de Wit, Haal alle ‘groene’ zorgen bij je weg!