Datum: 25-10-2021 - 16:24
12
okt
'21
Koken met werkende alleenstaanden weer aan de slag.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Koken met werkende alleenstaanden weer aan de slag.

Koken met werkende alleenstaanden gaat weer van start. Na drie gezellige en geslaagde kooksessies bij KookSaam in Lisse en een volle bak wordt de draad op zondag 31 oktober weer opgepakt met het gezamenlijk koken en op het ‘menu’ staan onder andere ‘streek’ biertjes.....

De kookactiviteit voor werkende alleenstaanden komt voort uit ‘Het Beste Idee van Lisse’ en is na een onderbreking vanwege de coronapandemie weer ‘back in town’. Werken, druk, druk, druk en dan ineens die zondag, hé. Een rare dag. Want wat is er in de buurt eigenlijk te doen voor deze doelgroep en dat is doorgaans niet veel. Althans volgens de initiator en organisatoren van het ‘idee’. “Het voornaamste doel is gezelligheid creëren en lekker praatje pot of misschien soms de diepte in en het koken is de bindende factoor daarbij. Het geheel is laagdrempelig en als iemand niet kan koken is dat geen enkel probleem en wellicht handig en leerzaam”.

De kooksessie en alle huiselijkheid eromheen bij KookSaam aan de Heereweg 460 in Lisse tegenover de Engelbewaarderskerk start op zondag 31 oktober om 15.30 uur tot het buikje rond is en het tijd is om te gaan. Op het programma staat koken met bier in gerechten van Klein Duimpje en geïnteresseerden kunnen zich eventueel zelf verdiepen in de gerechten en het bier. Alleenstaanden die nog werkzaam zijn kunnen zich aanmelden of voor meer informatie mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eigen bijdrage is € 27,50 per persoon en er is plek voor in totaal acht mannelijke en acht vrouwelijke liefhebbers.

https://www.kooksaam.nl/