Datum: 25-10-2021 - 16:19
09
okt
'21
Geef kleur aan afscheid.
Geschreven door Uitvaartzorg Bollenstreek

Geef kleur aan afscheid.

Afgelopen week hebben wij samen met een familie gebruik gemaakt van een voor ons nieuw product. Het beschilderen van kisten is ons niet onbekend maar hierbij ondersteund worden door een geïllustreerde deksel was voor ons nieuw. Het resultaat is prachtig geworden en van de familie hebben wij toestemming gekregen deze foto met u te delen....

Kleurjekist levert uitvaartkisten van ongelakt, populieren hout. De geïllustreerde deksel geeft houvast, werkt verbindend en biedt hiermee families, kinderen, vrienden en collega’s een waardevol afscheidsritueel. De illustraties maken van een kist een waar kunstwerk, beschilderd door nabestaanden: (klein)kinderen, een groep vrienden of collega’s. Tijdens het schilderen ontstaat ruimte voor verhalen en emoties, voor een lach en een traan. Dierbare momenten.

Het creatieve proces en het resultaat maken onderdeel uit van een kleurrijk afscheid en dragen bij aan een bewust en positief rouwproces.

Kijkt u ook eens naar de mogelijkheden op de website: www.kleurjekist.nl  Wilt u meer informatie laat dit ons dan weten. Wij van Uitvaartzorg Bollenstrek staan u graag te woord.