Datum: 30-11-2021 - 07:07
20
sep
'21
'Clubkampioenschap 2021 Golfclub Ter Specke.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

'Clubkampioenschap 2021 Golfclub Ter Specke.

De clubkampioenschappen van Gofclub Ter Specke vonden zondag 19 september plaats op de 9 holes rondom FC Lisse. Een week eerder hadden 40 golfers gestreden voor een plekje in deze finale. Voor de finaleronde hadden zich 18 heren en 6 dames geplaatst.....

De winnaars.

De beslissnede damesflight ging rond half één de baan in ( Margriet Overwijk, Coby Staatse en Maria van Ruiten) en de slotronde van de drie beste heren uit de voorronde stond er na gepland.(Ruud Pelle, Hans van der Zwet en Johan Randsdorp.

Maria van Ruiten scoorde na haar kwalificatieronde van 40 slagen een keurige 37-er waardoor zij haar optreden van een paar geleden herhaalde en weer clubkampioen werd. Eerdere clubkampioenen Margret Overwijk , totaal 85 slagen en Coby Staats, 90 slagen konden het Maria deze keer niet moeilijk maken.

Bij de heren zou de kampioen ongetwijfeld uit de laatste flight komen.
Ruud Pelle (35), Johan Randsdorp (35) en Hans van der Zwet (36) stonden geconcentreerd aan de start, maar vanaf hole nummer 7 overtrof de spanning de concentratie voor alle drie de spelers en dan mis je natuurlijk ook altijd dat beetje geluk.
Zelfs bij green 9 gingen diverse toeschouwers het struikgewas in om de bal, die in een hindernis geland was te kunnen lokaliseren.

Inmiddels zat Peter Slobbe al rustig aan zijn biertje in het clubhuis.
Uiteindelijk werd Peter de lachende vierde, want met zijn finalescore van 34 slagen werd hij de clubkampioen van 2021 met een totaal van 72 slagen.
Ruud Pelle werd tweede met 76 slagen en Johan Randsdorp derde met eveneens 76 slagen.

De spelers en de vele toeschouwers hebben twee zondagen op Golfbaan Ter Specke van een fantastische golfhappening genoten waarbij het aan spanning niet ontbroken heeft.
De toernooicommissie en de NGF referee hebben veel complimenten ontvangen.

De gehele startlijst

Leo Scholte
Harry Woerde
Ruud van der Helm 
Michiel van der Borg
Piet van Dijk
Ben de Prie
Gerard Laas
Theo Bon
Casper Jansen
Cor van der Zwet
Harry Clemens
Edwin Randsdorp
Peter Slobbe
Dick Siebelt
Arie Kommer
Ank Scholte
Evelyn van der Sloot
Ria Beelen
Margret Overwijk
Coby Staats
Maria van Ruiten
Ruud Pelle
Hans van der Zwet
Johan Randsdorp

 

De namen van de winnaars worden in de beker gegrafeerd en mag een jaar bij de winnaars thuis pronken. De clubkampioenschappen hadden in 2017 hun eerste editie.

Met dank aan Harry Woerde
Penningmeester Golfclub Ter Specke.