Datum: 25-10-2021 - 15:21
18
sep
'21
Competities volleybal weer van start. (wedstrijdverslagen)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Competities volleybal weer van start. (wedstrijdverslagen)

Vrijdagavond 17 september begon voor drie Liusna teams de nieuwe competitie.
Na bijna een jaar geen echte wedstrijden gespeeld te hebben keken we er met z'n allen naar uit......

MC1

Dit nieuwe team speelde zelfs hun allereerste wedstrijd.
Doorgeschoven uit de mini's en met slechts 3 trainingen achter de rug waren de jongens en meiden toch wel een beetje gespannen.
Maar eenmaal begonnen stonden ze hun mannetje en wonnen de eerste 3 sets.
Dat ze de laatste set toch af moesten staan deerde niet. Met een mooie 3-1 overwinning een prima start voor dit jonge team.

MA1

De meiden (oudste jeugd) speelden een uitwedstrijd in Nieuw Vennep tegen het altijd lastige VHZ. Zeker in de eerste set was te zien dat de meiden weer moesten wennen. Er werd onzorgvuldig gespeeld en het spel oogde rommelig. Toch wisten de meiden, mede door hun tomeloze enthousiasme de 1e set binnen te halen.
De volgende sets werd het alleen maar beter en lieten de meiden zien dat ze al jaren samenspelen. Met vechtlust, plezier en bij vlagen prachtig volleybal pakten ze ook de 2e, 3e en 4e set en konden we terug naar Lisse met een heerlijke 4-0 overwinning

HEREN1

De mannen van Liusna kregen het jonge team uit Pijnacker op bezoek.
De eerste set moesten ze afstaan maar na een aantal tactische aanwijzingen van de coach en aangemoedigd door de dames van Liusna ging het beter draaien. Met wervelende aanvallen en sterke bloks pakten de mannen de 2e set.
Set 3 en 4 gingen beide gelijk op en het publiek zag een mooie, spannende pot volleybal. Helaas kon Liusna de overwinning niet over de streep trekken en verloor met 1-3

Foto's en tekst met dank aan bestuurslid Anco Dubbeldam, Volleybalvereniging Liusna.