Datum: 25-10-2021 - 15:56
18
sep
'21
Activiteiten speeltuin Kindervreugd tijdens de feestweek.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Activiteiten speeltuin Kindervreugd tijdens de feestweek.

Vrijdag 24 september: Disco
In samenwerking met de Harddraverijvereniging houden wij een gezellige disco. Aanvang 19.00 tot 20.30 uur. Voor iedereen van 4 tot en met 12 jaar....


Helaas zijn er i.v.m. de geldende Corona maatregelen geen ouders toegestaan bij deze disco.

Zaterdag 25 september: Doelschieten

Aanvang 13.00 uur voor de kinderen t/m 12 jaar. Rond 13.30 uur is het de beurt aan iedereen van 13 jaar en ouder. Inschrijven kan vooraf via de site van de harddraverij: Feestweeklisse.nl en ook ter plaatse. Deze activiteit kost
€ 2,00.(leden van de HDV en kinderen t/m 12 jaar € 1,60) Schiet door gaten in een wand!

Woensdag: 29 september: Kinderspelen

Voor kinderen t/m 12 jaar. Vooraf inschrijven kan via Feestweeklisse.nl. Inschrijven ter plaatse kan tussen 13.00 en 14.30 uur. Het spellencircuit kan tot 15.30 uur afgemaakt worden.
Deze spelmiddag is buiten, bij slecht weer kan deze helaas geen doorgang vinden. Mocht het niet doorgaan dan zal dit via FB en de site van de HDV worden gemeld.

De algemene maatregelen moeten altijd in acht worden genomen:
• Was vaker je handen
• Nies/hoest in je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Schud geen handen
• Bij klachten zoals hoesten, keelpijn, verkoudheid en/of koorts, blijf je thuis

 Vanaf zaterdag 18 september starten we met het verkopen van grote clubloten. Dit jaar verkopen we papieren loten en ook online loten. Via facebook en via de bestuursleden zijn de loten te verkrijgen. Voor € 3,00 kunt u een lot bij ons kopen waarmee u onze vereniging steunt. Wilt u zeker zijn van een lot bestel deze dan alvast via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur SV Kindervreugd