Datum: 03-07-2020 - 14:30

banner 5 juni gemeente 2

24
okt
'17
blik lisse nieuws spartaan keukenhofbos bossen crossen basisschool voortgezet onderwijs
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Crossen door de bossen.

Zondag 29 oktober 2017 houdt atletiekvereniging 'De Spartaan' in het Keukenhofbos te Lisse de jaarlijkse hardloopwedstrijd 'Crossen door de bossen' voor scholieren.
Deze wedstrijd is speciaal voor leerlingen, docenten en ouders van het basis- en middelbaar onderwijs in de Duin- en Bollenstreek....

Voor het basisonderwijs gaat het om kinderen vanaf groep 3. Wij kijken uit naar deze sportieve happening en verwachten weer veel deelnemers aan de start.

In het Keukenhofbos is een uitdagend rondje van 1000 meter uitgezet, dat afhankelijk van leeftijd, een of meerdere keren wordt gelopen. Leerlingen lopen op individuele basis per klas. Jongens en meisjes vormen iedere een eigen categorie. Zie het voorlopig programma hieronder. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal op een later tijdstip een definitieve indeling van groepen en starttijden bekend worden gemaakt op de website. Let daar goed op!

De ouder/docentenloop is dit jaar weer halverwege het programma gepland. We starten dit jaar  met het voortgezet onderwijs en na ouders en docenten volgen de basisschool kinderen.
Voor iedereen aan de finish is een speciale herinnering. Na elke loop is er een korte prijsuitreiking voor de beste 3 jongens/meisjes. Dit geldt ook voor de beste 3 vrouwen en mannen in de ouder/docentenloop.

Voorlopig programma:
Vanaf 11.00 uur

VO 1: 3000 meter
VO 2: 3000 meter
VO 3 en ouders/docenten: 3000 meter
Groep 3: 1000 meter
Groep 4: 1000 meter
Groep 5: 1000 meter
Groep 6: 1000 meter
Groep 7: 2000 meter
Groep 8: 2000 meter

Voor voorinschrijving en informatie zie onze site: www.crossendoordebossen.nl  Bij inschrijving graag de naam, leerling/ouder/docent, de klas en het geslacht vermelden. De voorinschrijving sluit op 25 oktober. Startnummers kunnen op de wedstrijddag worden opgehaald in de kantine van de Spartaan (Spekkelaan 8, Lisse). Zorg dat u uiterlijk een half uur voor de start van de loop aanwezig bent. Het is vanaf de kantine nog een stukje lopen naar de start in het bos.
De inschrijfkosten bedragen € 3,50 bij voorinschrijving en € 5,00 bij na inschrijving. Betaling uitsluitend contant bij het afhalen van de startnummers.

Wij hopen u en jullie allemaal te zien op 29 oktober.

Met sportieve groet,

Piet van Tol,
Sandra Bouma,
Wim Bouma
en Mieke Aanen

AV de Spartaan, Lisse