Datum: 23-05-2022 - 02:19
22
aug
'21
Uit je BOL gaan met....Ramona Hielckert.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Uit je BOL gaan met....Ramona Hielckert.

De  rubriek waar steeds andere bekende mensen uit Lisse en Lisserbroek aan het woord komen. Zij beantwoorden een aantal vragen over zichzelf.
Dit keer is het de beurt aan ......Ramona Hielckert.

Ik ben geboren in Tegelen en opgegroeid in Rotterdam. Ik heb even in Spanje gewoond en ben even au pair in California geweest.
Ondertussen woon ik 28 jaar samen met mijn gezin in Lisse. Lisse is een heerlijk dorp om in te wonen met de zee en de duinen om de hoek.
Ik heb een onbekommerde jeugd gehad met veel sporten.

Waar word ik gelukkig van?

Ik geef hockey begeleiding, samen met andere trainers/begeleider bij de  Hisalis aan een enthousiast G-hockey team. Onze zoon Maxim zit ook in dit G-hockey team. Deze zaterdagochtend is goud waard!
Verder kan je mij vinden op de tennisbaan, wat ik heel graag doe met mijn vriendinnen. Ook Salsa dansen is een hobby van mij.
Ik werk als stewardess bij de KLM en ben ook kunstschilder.
Maar een kopje koffie in eigen tuin en een duik in zee, zowel in de zomer als in de winter, maken mij ook erg blij.
En zo kan ik er nog wel een paar dingen opnoemen.

Mijn favoriete vakantiebestemming?

Mijn favoriete vakantiebestemming heb ik niet, want er zijn zoveel mooie plekken op deze wereld! Maar goed, thuis komen is altijd weer fijn.

Hoe duurzaam ben ik?

Ik hou heel veel van de natuur. En ik hoop heel erg dat we de natuur die we in Nederland nog hebben veel meer gaan waarderen met z’n allen.
Daar hoort duurzaamheid dan natuurlijk bij. Ik draag m’n steentje bij zoals zonnepanelen op het dak, het hebben van een moestuin, we hebben een deelauto, ik eet geen vlees, we doen zoveel mogelijk recyclen, ik doe zoveel mogelijk op de fiets enz. Ik vind dit onderwerp erg belangrijk maar aan de andere kant is mijn beroep stewardess bij KLM. Dit hoort dan niet onder het duurzaamheidskopje. Ik vind dit dan ook best een ingewikkeld onderwerp.
Ik hoop d.m.v. duurzame ontwikkelingen en een meer circulaire economie, dat we daar steeds beter in gaan worden in Nederland maar vooral over de hele wereld.

Wat wil ik zeker nog doen?

Het leven is mooi en ik denk dat het mooi blijft als je er zelf wat van maakt met leuke mensen om je heen.

Er is nog genoeg te doen en nieuws te leren!

Welke  bekende (man/vrouw) voor Lisse(rbroek) heeft  Ramona Hielckert genomineerd?