Datum: 28-07-2021 - 19:10
22
jul
'21
Primeur: Water Babies bij Zwemcollege Lisse.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Primeur: Water Babies bij Zwemcollege Lisse.

Vanaf 24 augustus gaat Water Babies, baby- en peuter zwemlessen geven bij Zwemcollege Lisse. Deze lessen (in Lisse vanaf 3 maanden oud) ondersteunen de fysieke, emotionele, mentale ontwikkelingen en verbeteren slaap- en voedingspatronen EN zijn bovendien erg leuk. Veiligheidsvaardigheden staan centraal in onze lessen. Samen met je kleintje leer je vaardigheden die op een dag hun leven zouden kunnen redden!...

Bij alle activiteiten staat je kleintje centraal. Elk blok bestaat uit 10 lessen, de lessen worden in kleine groepjes gegeven en wel bij Zwemcollege Lisse op Meer en Duin nr. 9 in Lisse. Willemijn MacDonald van Water Babies: " Wij zijn heel blij dat Water Babies op deze manier gaat samenwerken met Zwemcollege Lisse en kijken er naar uit om te starten in hun prachtige warmwaterbad."...

Het programma van Water Babies bestaat al ruim 20 jaar in Engeland en wordt ook gegeven in Schotland, Ierland, Canada en China. De lessen worden dan ook in het Engels gegeven en is voor iedereen toegankelijk. Water Babies verzorgt in Nederland sinds 7 jaar zwemlessen voor baby's en peuters in de regio Amsterdam en het Gooi en nu dus ook in Lisse!

Je bent van harte welkom met je kleintje vanaf 3 maanden tot 2,5 jaar. Daarna kun je doorstromen binnen Zwemcollege Lisse voor de verdere lessen en reguliere zwemles.

Wil je starten met je kleintje, heb je vragen of wil je meer weten kijk dan op onze website www.waterbabies.nl  of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schrijf je snel in zodat je verzekerd bent van een plekje.

Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen!

logo lang